Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

 




Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου προχώρησε στην πρόσληψη του τεχνικού Παναγιώτη Ζώνα, ενώ προέβη στην ανανέωση βασικών παικτών από το περσινό ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Μετά από την ενίσχυση της ομάδας μας σε διοικητικό επίπεδο,  σειρά πήρανε οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της φετινής χρονιάς. 

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μακρής με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ήταν επιθυμία και όλης της διοίκησης, ήρθε σε συμφωνία και για την καινούρια χρονιά με τους ΑΣΗΜΑΚΗ ΒΑΣΊΛΗ, ΚΛΩΝΑΡΗ ΠΑΡΙ, ΤΖΟΊ ΣΕΙΤΙ, ΜΑΓΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΨΑΡΡΟ ΑΠΟΣΤΌΛΗ ενώ της επόμενες ημέρες έχει συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίχτες από το υπάρχον ρόστερ.

Στόχος της ομάδας ο περσινός κορμός και οι νέες μεταγραφές να είναι  στην διάθεση του κόουτς στην αρχή της προετοιμασίας. 

Νέος κόουτς στην ομάδα μας ο Παναγιώτης Ζώνας.

Ο Παναγιώτης από το πέρασμα του, σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας, αγαπήθηκε και δέθηκε με την ομάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης και, αφού και οι απόψεις για το πλάνο της νέας χρονιάς ταιριάζουν απόλυτα, ο πρόεδρος Δημήτρης Μακρής αποφάσισε να στηρίξει το ξεκίνημα του και να είναι ο Παναγιώτης Ζώνας ο νέος κόουτς της ομάδας μας.

Παναγιώτη καλή επιτυχία με υγεία και πολλές επιτυχίες! 

Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΛΑΤΤΑΣ. 

Ο Λευτέρης επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα από την θέση του τεχνικού διευθυντή και μαζί με τον κόουτς και τον πρόεδρο της ομάδας ετοιμάζουν το σχεδιασμό της καινούριας χρονιάς. 

Λευτέρη καλώς ήρθες στην ομάδα με υγεία και επιτυχίες! "

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου