Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2 (1-0)

 


Το ματς ήταν ντέρμπι και εξαιρετικό για όποιον το παρακολούθησε. Το πρώτο μέρος τα είχε όλα, δύο χαμένα πέναλτι, ένα γκολ και πολλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και μέχρι το 30΄ με κύριο εκφραστή τον Σέλβια, έλεγχαν ρυθμό και αγωνιστικό τέμπο. Στο 8΄ ο Σαρωνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σέλβια, αλλά ο Καλογερόπουλος νίκησε τον Δελαπόρτα, ο οποίος είχε αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι. Στο 15΄ είχαμε φανταστικό συνδυασμό για τους γηπεδούχους με τρία ανοίγματα. Σέλβια την μπαλιά, Δελαπόρτας την ασίστ, Τσούκας την προβολή και το 1-0 είναι γεγονός. Από το 30΄ και μετά η Κερατέα ισορρόπησε το ματς και τρία λεπτά αργότερα στο 43΄ ο Σαχσανίδης πέταξε την ευκαιρία της ισοφάρισης, με άστοχο χτύπημα πέναλτι, απέκρουσε ο Μυλωνάς.

Το δεύτερο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους. Η είσοδος στον αγώνα τον Σουλελέ, Σούλτσε έδωσαν πνοή και δυναμική. Ο Σαρωνικός έριξε το βάρος στην άμυνα του, διαχειρίζοντας το υπέρ του σκορ και ψάχνοντας την κόντρα, που θα του έδινε το δεύτερο γκολ για να πάρει το ματς. Έτσι σε μία κόντρα, ο Κιρτζιαλίδης έχασε την ευκαιρία στο 68΄ με χαμένο τετ α τετ βγήκε νικητής ο Καλογερόπουλος. Η ίδια φάση καρμπόν έγινε στο 78΄, αυτή την φορά ο Μυλωνάς νίκησε τον Σουλελέ. Στο 81΄ ήρθε η ισοφάριση από τον Σούλτσε με πλασέ, παίρνοντας ασίστ από τον Σουλελέ 1-1. Στο 87΄ ο Γκαβασιάδης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, όταν το διαγώνιο σουτ έβγαλε σε κόρνερ  ο Καλογερόπουλος. Ότι δεν έκανε ο Γκαβασιάδης, το έκανε ο Σούλτσε δύο λεπτά αργότερα στο 89΄ πετυχαίνοντας το 1-2,  κλέβοντας το ματς για την ομάδα του.


Διαιτητής του αγώνα Λάμπρου, με βοηθούς τους Κακάνη και Κωστάκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΒΥΣΣΟΥ (Στρατής) Μυλωνάς, Μπουκουβάλας, Δημητρέλης, Dmytrenko, Παπαγιαννόπουλος (80΄ Πουλιάνος), Μπαριτάκης (67΄ Δημογιάννης Χ.), Σέλβια (70' Κιρτζιαλίδης), Γκέζος (65΄ Γκαβασιάδης), Τσούκας, Βίλα, Δελαπόρτας


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Καραδήμος) Καλογερόπουλος, Τραγουστής, Τζαβάρας (Σούλτσε), Βαγγέλι, Μπουγιούκος, Ιωάννου (77΄ Πασχάλι), Κρητικός, Παπασταύρος (72΄ Ντόβας), Σαχσανίδης (46'  Σουλελές), Κουντόπουλος, Πιέτρι


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Φωτογραφίες

Sportcity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου