Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΓΕΡΑΚΑΣ 2-0 (0-0)

 



Λαυρεωτική και Γέρακας έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν, παρατάσσοντας νεανικά σχήματα σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα πάει στην παράταση. Τα τελευταία όμως δέκα-δώδεκα λεπτά, ανήκαν στους γηπεδούχους που είχαν μία έντονη κινητικότητα και πατούσαν γρήγορα και συχνά την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 80΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ το οποίο ανέλαβε να χτυπήσει ο Μαραγκός. Η μπάλα ήρθε στο ύψος του πέναλτι, όπου βρήκε χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής Φωστέρης καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαραγκός 1-0. Στο 89΄ ο Αυγερίδης έκανε με περίτεχνη ενέργεια το 2-0, όπου έμελε να είναι είναι και το τελικό σκορ του αγώνα, δίνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στην ομάδα του. Ο Γέρακας είχε δύο τελικές στο πρώτο μέρος, που όμως δεν καρποφόρησαν.

Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Κουλοχέρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Βλάχος) Kapa, Νούρια, Χαμόλι (83΄ Νικολακάκης), Mucaj, Φλέσσας, Γρίφσιας (86΄ Δερμανούτσος), Μαλικλάρι (85΄ Αυγερίδης), Μαραγκός, Δαμάσκος, Μπρότσι, Πώχος (46΄ Τσοχαλής)



ΓΕΡΑΚΑΣ (Τριανταφύλλου) Φελεσκούρας (83΄ Βάρσος), Μάρας (46΄ Κεκεμπάνος), Μάρκου, Μπύρος, Καλούδης (79΄ Γιώτης), Λουκής, Μπερέτης, Μπέρκης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Βοσκόπουλος, Δημητριάδης (70΄ Αργυράκης), Σλαβίδης


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου