Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-0 (1-0)

 


Συναρπαστική αναμέτρηση, όχι μόνο για τις προσπάθειες και την απόδοση των παικτών, καθώς είχαμε εναλλαγή στις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά και στις εναλλαγές στην τακτική από τους δύο πολύ καλούς προπονητές για να φθάσουν οι ομάδες τους στην νίκη.

Με το καλημέρα, αμέσως μετά την σέντρα και στο συγκεκριμένα στο 20" ο Ταμπάκης σκόραρε για τον Παλλαυρεωτικό, δεχόμενος κάθετη ασίστ από τον Prendi 1-0. Σκορ του πρώτου ημιχρόνου που βρήκε τους γηπεδούχους να παίζουν με κόντρα αέρα. 

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 74΄ πάλι ο Ταμπάκης με δεύτερο προσωπικό του γκολ 2-0, κλείδωσε την νίκη της πρεμιέρας, βάζοντας με το δεξί την ομάδα του στο πρωτάθλημα.


Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Τσιμενίδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος) Μητσόπουλος, Μωραϊτης (85΄ Νικολαϊδης), Κοτσαλάς, Μεγαλοοιοκόνομου (80΄ Φετολάρι), Μπεργιάννης, Σταυρίδης (68΄ Πιτσικάλης), Κοντιζάς, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Prendi, Παπανικολόπουλος



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Χωριανόπουλος) Καλούδης, Τσουχλαράκης, Avdiv (62΄ Μιλάι), Κουβαράς (86΄ Φράγκου), Μουρούτης, Καραγιάννης, Μέγας, Νταής, Λύγκος, Σπανός, Χοτζάι (80΄ Baci)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου