Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 1-2 (0-2)

 




Πέρασε και από τον Γέρακα με σκορ 2-1 επί της Ατλαντίδας ο ΠΑΟ Κορωπί 1903. Δύσκολη απόδραση από μία καυτή έδρα ειδικά στο δεύτερο μέρος. 

Το Κορωπί μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε με την πίεση που εξασκούσε ψηλά, να μπει μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 11΄ με γκολ πλασέ του Παπάζογλου 0-1. Δύο λεπτά αργότερα στο 13΄ ο Μουρούτης με βολίδα από αριστερά έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πέτυχαν να ρίξουν τον ρυθμό του ματς και να βγαίνουν μπροστά. Σε μία από τις κατεβασιές τους, κέρδισαν πέναλτι και την ευκαιρία να μειώσουν. Το πέναλτι όμως ήταν άστοχο, απέκρουσε ο Ορφανόπουλος. 



Στο δεύτερο μέρος η Ατλαντίδα ήταν καταιγιστική. Στο 47΄ κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Καρακώστας και ο Σιούτης με πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 53΄ είχαμε χαμένο τετ α τετ του Αδαμίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, πίεζαν και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Σπουδαίου παιχνίδι για τον τερματοφύλακα του Κορωπίου Ορφανόπουλο, που στην ουσία αυτός χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με τις αποκρούσεις του. 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Μεσολόγγης, Παπαδιονυσίου (46΄ Γεωργακόπουλος), Μπαλάσκας, Φλούδας (78΄ Κορωνιάς), Σωτηριάδης, Καγιάς (63΄ Αναστασίου), Σιούτης, Μπουρμπούλης (46΄ Χαλεπλής), Αδαμίδης, Καρακώστας Γ., Καρακώστας Θ.


ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Οικονόμου) Ορφανόπουλος, Βασίλης (75΄ Βεϊόγλου), Παντίδης (87΄ Κρουσάκης), Μανουσάκης, Φραγκής, Βάρδας, Κουρούμα, Μουρούτης, Πανόπουλος, Παπάζογλου (77΄ Σπυρίδης), Μαβίδης (55΄ Βαζύχα)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου