Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5-0 (1-0)

 


Μεγάλη νίκη με ευρύ σκορ, ο ΠΑΟ Καλυβίων νίκησε τη Δόξα Αγ. Άννας με 5-0 στα Καλύβια. Στο 7΄ ανατράπηκε εντός περιοχής ο Σταυρίδης και ο διαιτητής χρέωσε την εσχάτη των ποινών στους φιλοξενούμενους. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σουλδάτος, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βασσάλος. Στο 41΄ ο Σουλδάτος δημιούργησε τη φάση κι εκτέλεσε εύστοχα ο Αρνίδης. 1-0. 

Στην επανάληψη είχαμε καθολική επικράτηση των γηπεδούχων. Στο 49΄ ο Συκιανάκης με σουτ έκανε το 2-0. Στο 60΄ ο Παπαϊώαννου έγραψε το 3-0 από ασίστ του Συκιανάκη. Στο 70΄ είχαμε δοκάρι με τον Νάστο για λογαριασμό του ΠΑΟ Καλυβίων. Στο 78΄ κέρδισαν πέναλτι οι γηπεδούχοι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτούκος 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο Παπαϊώννου με δεύτερο δικό του γκολ στο 85΄ 5-0.


Διαιτητής του αγώνα Σπαράγγης, με βοηθούς τους Κώτσαινα και Περδίκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Καπουράνης) Κωνσταντάτος, Σουλδάτος, Αρνίδης (46΄ Λέσσης), Dushku, Κουφάδης, Μπούρμας, Αντωνίου (74΄ Χαρδαλιάς), Μετάι (75΄ Qemalli), Σταυρίδης (65΄ Κουτσούκος), Παπαϊώάννου, Συκιανάκης (65΄ Νάστος)


ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ Βασσάλος, Ορφανάκος, Αναστασίου, Γιαβής (41΄ Θεοδόσης), Σκουρτάι (78΄ Καραμαλτίδης), Κουσιωρής, Ιωακείμ, Συνάνης, Μουγιολάρι, Κοκκοράκης, Γκιζάνης


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου