Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΝΗ

 


Ο προπονητής της Ατλαντίδας Γιώργος Τσούνης ως μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ομάδας, μας καταθέτει την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας του. 


"Όσον αφορά της έως τώρα πορεία της ομάδας μου, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Καθώς έχουμε παίξει ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και θεωρώ ότι αν είχαμε λίγο μεγαλύτερη συγκέντρωση, η βαθμολογική μας συγκομιδή θα ήταν μεγαλύτερη. Οι αθλητές μου σε επίπεδο παρουσίας στις προπονήσεις και κατανόησης του τακτικού σχεδιασμού, αγγίζουν το άριστο".

Τώρα όσον αφορά τη γενική εικόνα του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι ο Κεραυνός έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση. Καθώς πέρα από τη διαφορά που έχει εξασφαλίσει, δείχνει μια αξιοθαύμαστη ικανότητα να παίρνει το αποτέλεσμα ακόμα και στη μέτρια ημέρα του. Ο Σαρωνικός είναι εντυπωσιακός επιθετικά, αλλά πλήρωσε κάποια θέματα στην αμυντική λειτουργεία και μαζί με την πάντα δυνατή ομάδα του Αχαρναϊκού, θα αποτελέσουν την πρώτη τριάδα. Ακολουθούν αρκετά πιο πίσω αρκετές ομάδες με μικρή μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία. Η έκπληξη της φετινής σεζόν, μέχρι τώρα κατά τη γνώμη μου, είναι η Άνοιξη. Καθώς χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, κινήθηκε μεθοδικά και έχτισε το ρόστερ της με εξαιρετικές μεταγραφές ουσίας. Ενώ και η ομάδα του Θησέα, κάνει καλή πορεία με ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών. 

Επίσης, με έχει εντυπωσιάσει η Τριγλία που παρόλο που άλλαξε εκ βάθρων το έμψυχο δυναμικό, έχει σταθερή πορεία. Στην ουρά της βαθμολογίας, είναι ομάδες που δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά λόγω ατυχών αποτελεσμάτων και συγκυριών, βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση. Θεωρώ ότι η μάχη για την σωτηρία θα έχει σαφώς πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη μάχη της κορυφής. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου που βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχει παίξει αρκετά δύσκολα παιχνίδια του δεύτερου γύρου και με την παρουσία του Γιάννη Μαγγίνα στον πάγκο, θα παλέψει με πολλές πιθανότητες για την παραμονή. 

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή συνέχει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος". 


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου