Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ 0-1 (0-0ημχ.)


Ο ΠΑΟ Καλυβίων πλησιάζει όλο ένα και πιο κοντά τον βασικό του στόχο, που είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, μετά την  νίκη του αυτή επί του Παλλαρευωτικού στο Λαύριο με 1-0. Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν θέαμα αντάξιο της θέσης τους και της ποιότητας των ρόστερς που διαθέτουν.



Το πρώτο μέρος κύλησε μοιρασμένο σε ευκαιρίες και καλό παιχνίδι από τις δυο ομάδες, που όμως δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος πιο αποφασιστικά τα Καλύβια κυνήγησαν το γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 87΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλάκα. Είχε προηγηθεί χέρι του Παπαγεωργίου σε σουτ του Κετέογλου.

 Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νικολαίδη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο τραυματισμός έγινε στο 87΄, στο ξεκίνημα της φάσης του πέναλτι. Στο 8΄  είχαμε δοκάρι με τον Ασλάνι για τους γηπεδούχους. Στο 18΄ χαμένο τετ α τετ του Παπαδόπουλου, τον νίκησε ο Γαλανάκης. Στο 30΄ασίστ του Αλεξίου στον Οικονομίδη Α. στο ύψος του πέναλτι και αυτός αντί να πλασάρει, προσπάθησε να «σκοτώσει» τον Κάππα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Στο 66΄ο Αλεξίου από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε με το πλασέ του, να παραβιάσει την εστία του Κάππα. 



Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Λάμπρου και Δουλγεράκη.

                                   ΡΟΝΤΕΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ένταση επιφύλαξε το φινάλε του ματς, καθώς ο διαιτητής Δραγάτης στο 87΄απέβαλε από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού τον τεχνικό Νίκο Ζαγουρή και τον Γενικό Αρχηγό, που διαμαρτυρήθηκαν στην απόφαση του να καταλογίσει το πέναλτι. Το γκολ άναψε τα αίματα του κόσμου που είχαν κρατούμενα από το πρώτο μέρος όταν ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ. Άξιο αναφοράς το χειροκρότημα του κόσμου προς τους παίκτες με την λήξη του αγώνα, οι οποίοι ανταπέδωσαν το χειροκρότημα αποχωρώντας. Τελικά η διαιτησία έφυγε από το γήπεδο με τη συνοδεία της αστυνομίας. 

Παρατηρητής του αγώνα Κώστας Στεργίου, τον ευχαριστούμε για την διευκόλυνση στο έργο μας.

MATCH CONTROL ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΟΝΤΟ

«Ήταν ένα ματς αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων, που δικαιολόγησαν την θέση τους στον πίνακα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Λαύριο να έχει πιο κλασσικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαν πιο αποφασιστικά τα Καλύβια και είχαν την υπεροχή στον αγώνα. Πέτυχαν με πέναλτι νίκη, που τους διατηρεί σε τροχιά ανόδου».







ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάππα, Νικολαίδης (85 λ.τ Αδάμης), Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (66΄Φετολάρι), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς (61΄Δρούγκας), Ασλάνι, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μωραίτης.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης) Γαλανάκης, Πασχάλι, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Απέργης (68΄Σατσελάρι), Αλεξίου, Οικονομίδης Α., Μποτσιβάλης (78΄Πλάκα), Ντίνος (72΄Οικονομίδης Δ.).

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου