Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017



ΣΑΒΒΑΤΟ 1/4


ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ  VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Και οι δυο προέρχονται από ισοπαλία. Ο Νικολακάκης θα επιδιώξει τη νίκη για να εδραιωθεί και μαθηματικά στη κατηγορία, διότι έχει δύσκολη συνέχεια. Ο Κεραυνός έχει πιο βατό πρόγραμμα και όντας βαθμολογικά  αδιάφορος, παίζει μοντάροντας ομάδα για του χρόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξει χαλαρά. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κεραυνος με 4-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Γκόντα και ώρα 16:30.



ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΚΟΡΩΠΙ

Το Κορωπί στο Λαύριο πηγαίνει για να μη χάσει. Είναι στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν έχει τελειώσει η υπόθεση σωτηρίας. Το Λαύριο έχει να κερδίσει τρεις αγώνες, είναι στην 9η θέση με 31 βαθμούς, δύο περισσότερους από το Κορωπί. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει το Κορωπί
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Καραθανάση, Χόικα και ώρα 16:30.


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η Βάρη με νίκη, μαθηματικά κέρδισε τη χρονιά. Έχει λοιπόν κίνητρο. Η Μάχη έχει Γερμανική αντίληψη περί ποδοσφαίρου. Κάθε ματς το κτυπάει παίζοντας επί ενενήντα λεπτά στον ίδιο ρυθμό, χάριν στην άρτια προετοιμασία της ομάδας. Ομάδα με πλάνο ανάπτυξης και που ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο. Η Βάρη έχει δύσκολο απόγευμα. Στον πρώτο γύρο νίκησε η Μάχη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Σπίθα και ώρα 16:30.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Μονόδρομος για τον Αχιλλέα η νίκη επί του αδιάφορου βαθμολογικά Ολυμπιακού που κατεβαίνει με νέο προπονητή. Στον Κόκκινο Μύλο νοιώθουν την καυτή ανάσα της Μαρκο στον σβέρκο τους και θα κοιτάξουν να νικήσουν διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα (Μάχη-Κορωπί-Άρης-Μαρκο). Το Λαύριο με τον Βλάχο σχεδιάζεται για την επόμενη χρονιά. Τα εναπομείναντα ματς θα βοηθήσουν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Στον πρώτο γύρο έχασε ο Αχιλλέας στο Λαύριο. 
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Τσαλίκογλου και ώρα 16:30.


ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ

Δεν έχει κερδίσει την Ατλαντίδα ο Αήττητος που θα ζητήσει ρεβάνς για την ήττα στον τελικό. Ομάδες που σχεδιάστηκαν για τίτλους. Το ντέρμπι της αγωνιστικής που θα αποζημιώσει τους φιλάθλους που θα πάνε στα Σπάτα. Η Ατλαντίδα έχει στραμμένη την προσοχή της στο κύπελλο, που θα της δώσει εισιτήριο για την Γ΄Εθνική και ίσως να συνυπάρξουν στην Γ΄ Εθνική. Ανοιχτό παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα να παίζουν. Στον πρώτο γύρο το ματς το πήρε η Ατλαντίς με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Μάλαμα και βοηθούς τους Μήταρη, Ντόστη και ώρα 16:30.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 

Ο Άρη μετά τη νίκη βάλσαμο επί της Παλλήνης, ανεβαίνει στο Μπογιάτι να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ένας βαθμός είναι ότι πρέπει. Ο Ολυμπιακός έχασε στο Κορωπί, ενώ κέρδισε τη Μάχη εντός έδρας. Την ανάγκη για τη νίκη την έχει ο Άρης, ο γηπεδούχος είναι πιο χαλαρός. Και σε αυτή την αναμέτρηση παίζουν όλα τα αποτελέσματα. Το ματς του πρώτου γύρου το πήρε το Μπογιάτι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Μπάλαγκα και ώρα 16:30.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΜΑΡΚΟ 

Η Μαρκο ελπίζει σε θαύμα, είναι στο -5 από τον Αχιλλέα. Οι πράσινοι κυνηγάνε. Η Παλλήνη έχει κι αυτή κίνητρο για να παίζει για την νίκη μιας και είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Παιχνίδι που κρύβει όλα τα αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο η Παλλήνη είχε φύγει νικήτρια από το Μαρκόπουλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Τζαφόλια Β. και ώρα 16:30.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Εννέα αγώνες έχει να πάρει βαθμό το Κρυονέρι, τελευταίος ήταν με την Λαυρεωτική  στη 16η αγωνιστική πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, που πήρε ισοπαλία. Το ματς του πρώτου γύρου ήρθε ισόπαλο. Τα Γλυκά Νερά πήραν διπλό στη 22η αγωνιστική στη Βάρη. Τα Γλυκά Νερά εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν την νίκη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Λάμπρου, Αλεξοπούλου και ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου