Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017




ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ
Με αγώνα λιγότερο η Βάρη πηγαίνει στο Λαύριο με σκοπό να μην χάσει και μείνει στα χαμηλά. Το Λαύριο χωρίς τον Καβαλιέρη θα το πάει έως τέλους κάνοντας πρωταθλητισμό. Ανοικτό παιχνίδι που θα προσφέρει θέαμα και γκολ. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο θρύλος με 3-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Χαρισμανίδη και βοηθούς τους Γκόντα, Γουρνιά και ώρα 15:30.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ
Κυπελλούχος πλέον η Ατλαντίς επανέρχεται στο πρωτάθλημα. Αδιάφορη βαθμολογικά κατά ένα τρόπο, χωρίς άγχος και με ψυχολογία υποδέχεται τον Αχιλλέα που ζητά θετικό αποτέλεσμα για να αξιοποιήσει τον άσσο που πήρε στο γήπεδο του και βγήκε από την καυτή ζώνη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χριστόπουλο και ώρα 15:30.


ΚΟΡΩΠΙ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Με ψυχολογία το Κορωπί υποδέχεται το αδιάφορο βαθμολογικά Μπογιάτι. Η κούραση από την υπέρ προσπάθεια για τους γηπεδούχους της Τετάρτης, θα είναι ίσως εμφανής, όμως δεν έχει κερδιθεί ακόμα ο πόλεμος, Μία νίκη ακόμα θα οδηγήσει τους μπλε σε ασφαλή μονοπάτια. Διότι ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες των ίδιων στόχων. Το Μπογιάτι προέρχεται από νίκη και είχε πάρει το ματς του πρώτου γύρου με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή την  Αντωνίου και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Μακρή και ώρα 15:30.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
Η Βούλα με νίκη σώζεται και ρίχνεται με ψυχολογία σε ένα πρόγραμμα δύσκολο, την οποία συνέχεια με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας έχουν και οι άλλοι άμεσοι ανταγωνιστές της. Η Παλλήνη έχει πιο βατή συνέχεια. Το ματς θα το πάρει όποιος το θελήσει πιο πολύ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μήταρη, Ντόση και ώρα 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου