Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δύο σπουδαίες ομάδες που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συναντήθηκαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο Καλυβιών για την 28η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. Κατάμεστο το γήπεδο λόγω της βαθμολογικής, αλλά και της τοπικής σημασίας του παιχνιδιού.

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ

Τσομπανάκειος η χθεσινή μέρα στα Καλύβια. Ο μπαμπάς Γιώργος Τσομπανάκης από τον πάγκο του Σαρωνικού δίνει οδηγίες. Οι δυο γιοι του παίζουν αντίπαλοι. Ο Τίμος στα Καλύβια και ο Φάνης στον Σαρωνικό. Στην κερκίδα η μαμά Τσομπανάκη, παρακολουθεί  μαζί με τον παππού Τίμο Τσομπανάκη και την γιαγιά Παναγιώτα. 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μέσα στον κόσμο διακρίναμε και τους προπονητές Τάκη Μακροδημήτρη, Σπύρο Κερκύρα, Σπύρο Κοντό, Νίκο Μητρογιάννη και Κώστα Ευδαίμων (προπ. τερματοφυλάκων). 


Ν. ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (προπ.) ΉΤΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

"Δύσκολο το παιχνίδι για τα Καλύβια, τα οποία ήταν ζωηρά καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δύσκολος αντίπαλος ο Σαρωνικός, που έπαιξε εικοσιπέντε λεπτά μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε και γκολ. Είχε χαρακτήρα ντέρμπι, παιχνίδι νευρικό μέτριας ποιότητας". 



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



Θ. ΠΕΤΟΥΡΗΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

"Στη φάση που είμαστε, δεν αναστρέφεται οποιοδήποτε παιχνίδι χαθεί. Δεν υπάρχει χρόνος. Είμαστε στην τελική ευθεία. Θα το πάμε ματς το ματς και στο τέλος θα κάνουμε σούμα. Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς σε κάθε παιχνίδι. Όλοι μαζί όμως μια γροθιά, θα τα καταφέρουμε".


Γ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ: ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΧΑΣΑΜΕ

"Είχαμε αγωνιστικό πλάνο και ήρθαμε διαβασμένοι. Ξέραμε τι θα βρούμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Το γκολ που βάλαμε ήταν δουλεμένη φάση, που κάνουμε στις προπονήσεις που αφορούν τις κομπίνες. Είμαστε ευτυχώς ή δυστυχώς αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει να παίξουμε για την ιστορία μας, αλλά και να διαλύσουμε οποιονδήποτε ψίθυρο. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-2 και να καθαρίζαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς χάσαμε από δύο δικά μας λάθη. Δεν πιεστήκαμε, είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης". 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

 Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com
Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

                                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου