Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-1 (1-0 ημχ.)

                                                    Αίμα και άμμος στα Καλύβια




Καλύβια και Παιανία ισόπαλοι σε ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος. Διατηρήθηκαν όμως οι γηπεδούχοι στο +1 από την 4η Βουλιαγμένη. Από τη μια πλευρά η Παιανία που καιγότανε για βαθμούς στη μάχη για την παραμονή (σε περίπτωση που πέσουν τέσσερις). Από την άλλη τα Καλύβια που πασχίζουν για να αντέξουν και να διασφαλίσουν την πολυπόθητη άνοδο στην α’  κατηγορία. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν περίμενε κανείς πλούσιο θέαμα και αβρότητες στα Καλύβια. Η αναμέτρηση ήταν νευρική, με λίγες εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες και κρίθηκε το αποτέλεσμα σε στημένες φάσεις (κόρνερ). Στο 78’ είχε δοκάρι οριζόντιο ο γηπεδούχος σε βολίδα του Μποτσιβάλη. 

Στο πρώτο μέρος κι ενώ στο σκορ ήταν 1-0, ο Αλεξίου για τα Καλύβια έχασε ένα τετ α τετ και την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στην Παιανία ανήκε το δεύτερο ημίχρονο που μπήκε πιο ψυχωμένη, εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των γηπεδούχων και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 74΄με τον Γκόμπλια, ένα γκολ το οποίο μύριζε πολλή ώρα ότι θα έρθει. Ίσως το χ λειτουργήσει θετικά για τα Καλύβια εν όψει της αναμέτρησης του στη Βουλιαγμένη με την τοπική ομάδα. Οι οπαδοί του γηπεδούχου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου κι έδωσαν βροντερό παρόν.

Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης (πολύ καλή διαιτησία), με βοηθούς τους Γκόντα και Παπαδιώτη.

Ευχαριστούμε τον παρατηρητή Μήτρου για την διευκόλυνση στο έργο μας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης) Γαλανάκης, Πασχάλι, Τσομπανάκης (87’ Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασάς, Απέργης (57’ Μάτι), Αλεξίου, Ντίνος, Μποτσιβάλης, Σατσελάρι (66’ Οικονομίδης), Τσουκνάκης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου) Λάβδας, Χατζής, Πίττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαγός (64’ Γιάμας), Δούβος (78’ Αντωνόπουλος), Κατσικώστας, Τσιγάρας (82’ Φράγκου), Δημητρούλας.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου