Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2-2 (1-0 ημχ.)



Αγγλικό σκορ σε Βρετανικό καιρό, καθώς σε όλο τον αγώνα έπεφτε βροχή, αλλά το άριστο τερέν δεν δυσκόλεψε τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα αντάξιο της δυναμικότητας και τις θέσεις τους στον βαθμολογικό πίνακα. Στο ουδέτερο λοιπόν γήπεδο της Βούλας (λόγω τιμωρίας της έδρας του Παλλαυρεωτικού), το ντέρμπι έληξε ισόπαλο με 2-2. 

Τα γκολ, στο 30΄ο Ασλάνι το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, στο 60΄και στο 68΄ο Παθιακάκης με δύο τέρματα των Ιορδανίδη και Αθανασόπουλο αντίστοιχα, πέτυχε την ανατροπή του σκορ την οποία όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει, καθώς ισοφαρίστηκε στο 95΄από τον Παπαδόπουλο που δέχτηκε ασίστ από τον Αδάμη. Η ένταση και τα νεύρα του αγώνα μεταφέρθηκαν και στους πάγκους των δύο ομάδων, με συνέπεια να αποβληθούν από τον Παλλαυρεωτικό ο Καυκάς και από τον Παθιακάκη ο Μεϊντάνης, για μεταξύ τους αντεκλήσεις.

Διαιτητής του αγώνα Μάλαμας, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Τσαλίκογλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάπα, Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης (87΄Δημητρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς, Κοτολάρι, Ασλάνι (83΄Μπαλοπίτας), Παπαδόπουλος, Μωραϊτης (76΄Αδάμης)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Σταματόπουλος) Παπαδόπουλος, Ασημάκης (92΄Αναστόπουλος), Κάντζος, Κωστής, Τσίγκος, Ασιούδης, Αθανασόπουλος, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (78΄Γερογιάννης), Γιώτης, Αρβανιτάκης (70΄Φωτίκα)

Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Πιτσικάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου