Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΑΝΑ



Πράσινη...μέρα. Αήττητος και Μαρκο η κεφαλή και η ουρά νίκησαν πρασινίζοντας την 28η αγωνιστική. Σε συνδυασμό με το μπλε του Κορωπίου, που με την νίκη του κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία.

Είχαμε τρία διπλά, τρεις άσσους και δύο χ, 28 γκολ, μία αποβολή προπονητή (Ηλιόπουλος Μάχη). Για μία ακόμη αγωνιστική σκόραρε ο Γκαβασιάδης που έφτασε τα 21 γκολ.

Η Μαρκο με το διπλό που πήρε βγήκε για πρώτη φορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Το Κρυονέρι πήρε βαθμό μετά από έντεκα αγωνιστικές. Τώρα το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ουρά, στη μάχη των δύο μονομάχων Μαρκο 28 β. και Αχιλλέας 26 β. Εάν δεν τα καταφέρει ο Αχιλλέας τότε μαζί με το Κρυονέρι θα είναι οι δύο από τους τέσσερις νεοφώτιστους που όπως ανέβηκαν, κατεβαίνουν.


Τα περισσότερα γκολ μπήκαν στο παιχνίδι Γλυκά Νερά-Ατλαντίδα (3-3). Ο Αήττητος έκανε 23 τις νίκες του και τρέχει ένα αήττητο σερί με 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Βάρη και η Μαρκο έχουν ένα σερί αήττητοι με 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

MVP της 28ης αγωνιστικής Χρήστος Μπανάι του Κορωπίου. Το δικό του γκολ κλείδωσε για την ομάδα του την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό και μόνο θεωρείται μεγάλο επίτευγμα, να προσφέρεις την κατηγορία στην ομάδα σου.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου