Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ















Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης


Η παραμονή στην κατηγορία ήταν το μεγαλύτερο παράσημο για τη φετινή σεζόν. Δικαιούται το πανηγύρι η Μαρκο γιατί φέτος την είχαν διαγράψει όλοι, αλλά και πάλι έστω στο παρά πέντε τα κατάφερε. Όπως και να ’χει, η παραμονή μιας ιστορικής ομάδας ισοδυναμεί με τίτλο. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι αυτό το πανηγύρι πρέπει να κρατήσει λιγότερο από ποτέ, πρέπει να διδάξει, η φετινή περιπέτεια, να αναλυθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και με βάση την εμπειρία που ήδη υπάρχει, να θωρακίσει από τώρα το μέλλον της. Το μεγάλο πλεονέκτημα, είναι η άνεση του χρόνου που θα έχει για να προχωρήσει στον σχεδιασμό των κινήσεων και στη δημιουργία ενός πλάνου, τέτοιου ώστε η ομάδα να μην ξανά περάσει τα φετινά. Ακόμη λοιπόν και σε αυτή την πέτρινη χρονιά, η Μαρκο δείχνει στο τέλος του πρωταθλήματος καλύτερη από ποτέ.


 ΓΙΑΤΙ




ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΚΟΣ «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

«Τα παιδιά το πίστεψαν. Έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πείσμωσαν, ξεπέρασαν τις μικροδιαφορές, τις γκρίνιες και την απόγνωση. Όλα αυτά που είναι απόρροια άσχημης ψυχολογίας και έγιναν όλοι ένα. Όταν είσαι ενωμένος, όταν κυνηγάς τον στόχο με σύστημα και καθαρό μυαλό, τότε δικαιώνεσαι, αλλά παίρνεις κι ένα καλό μάθημα, μια ανεκτίμητη εμπειρία. Αυτή η χρονιά ήταν για όλους μας ένα μεγάλο σχολείο. Όλοι ζυγιστήκαμε και βρεθήκαμε άρτιοι. Μπράβο στα παιδιά, το ΔΣ, στον πρόεδρο μας, στους φίλους, στους αφανείς εργάτες, ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που πικράναμε και παράλληλα ένα ευχαριστώ που έμεινε στα δύσκολα δίπλα μας».


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ




ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΙΟΣ «ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΡΚΟ»



«Είμαστε ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα, που πρέπει να την ματώσεις για να σου κάνει. Είναι στα συν του κάθε παίκτη να λέει ότι υπήρξε παίκτης της Μαρκο. Ποτέ δεν φοβήθηκα από τη στιγμή που ήρθε ο Φαράκος. Έβγαλε το μέταλλο που έκρυβαν οι παίκτες μέσα τους, τους κέρδισε και τον κέρδισαν και μαζί τα κατάφεραν».




ΕΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ



ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ «ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑ»





«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Στον δεύτερο γύρο εμείς και τα Σπάτα ήμασταν πρωταθλητές στη βαθμοθηρία. Όμως να γίνει μάθημα. Πονέσαμε. Τώρα σχεδιασμός, οργάνωση, πλάνο, στόχος γιατί δεν παίζεις με την ιστορία της Μαρκο».  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου