Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Το τουρνουά ποδοσφαίρου σε επίπεδο παλαιμάχων στη μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, έγινε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο της Παλλήνης, με τη σύμπραξη των ομάδων Θύελλα Ραφήνας, Αήττητος Σπατών, Παλληνιακού και του συνδέσμου προπονητών Ανατολικής Αττικής. Οι παραπάνω ομάδες ήταν και οι ομάδες που έπαιξε είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής ο Σωκράτης.

Ήταν μια πρωτοβουλία των προπονητών με την βοήθεια του ΔΣ του Παλληνιακού και του κ. Γιαβρούδη Γρηγόρη. Τα παιχνίδια ήταν ημίωρα.



Το πρώτο παιχνίδι Αήττητος Σπατών-Σύνδεσμος Προπονητών 3-3 κ.δ., στα πέναλτι 2-1 ο Αήττητος. 
Το άλλο ζευγάρι Θύελλα Ραφήνας-Παλληνιακός 3-0. 

Μικρός τελικός Προπονητές-Παλλήνη 3-1 και ο τελικός Αήττητος Σπατών-Θύελλα Ραφήνας 5-0.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ


Δόθηκαν τέσσερις πλακέτες αναμνηστικές στην οικογένεια του εκλιπόντος, μία από κάθε ομάδα που συμμετείχαν στο τουρνουά. Τις παρέλαβαν η κόρη του και ο γιος που παίζει στον Παλληνιακό. Στην εκφώνηση του ο πρόεδρος Πέτρος Τσιγγούλης τόνισε ότι "Θελήσαμε να αποδώσουμε φόρο τιμής στον Σωκράτη που μάτωσε και ίδρωσε προσφέροντας στην κυριολεξία τον εαυτό του για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής. Αλλά και να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του, τους δικούς του ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν στα χρόνια της ενασχόλησης του".

Στο σημερινό ΔΣ των προπονητών θα αποφασιστεί η δημιουργία ενός νέου τουρνουά, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του προέδρου Μιχάλη Τσίκλου στο Λαύριο. Ενδέχεται όμως να προηγηθεί το τουρνουά στη μνήμη του Λουκάτου στη Ραφήνα. Θα γίνει γνωστό στο αποψινό συμβούλιο.




Κλείνοντας ο πρόεδρος τόνισε, "Για αυτό τον σκοπό ιδρύσαμε ποδοσφαιρική ομάδα, για να λέμε μέσα από αυτό που υπηρετούμε και που ξέρουμε πολύ καλά, ένα ευχαριστώ παίζοντας μπάλα, σε ανθρώπους που πρόσφεραν χρόνο, χρήμα και ζωή".





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου