Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ



Η ομάδα του Λαυρίου έκανε φέτος πρωταθλητισμό. Αυτό που ήξερε το έβγαζε στο γήπεδο και όρθωσε ανάστημα. Μια ομάδα, με τα πάνω της και τα κάτω της. Η φετινή πορεία του, ήταν ονειρώδης. Δίχως το μπάτζετ και την προϋπηρεσία σε τίτλους, ήξερε ότι τίποτα δεν είχε να χάσει. Έπαιζε και το χαιρόταν. Δούλεψαν και πάλεψαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Με καλή άμυνα, σοβαρή επίθεση, πλήρης επίγνωση των δυνατοτήτων του. Το πίστεψε, είχε στόχους. Σπουδαία η δουλειά του έμπειρου Νίκου Ζαγουρή.


Δημήτρης Παπαγεωργίου ο Μονομάχος




Εμείς σήμερα θα κάνουμε μια αναφορά στον έμπειρο, στον γερόλυκο Δημήτρη Παπαγεωργίου τον Μητσάρα του Λαυρίου. Πολλοί τεχνικοί, όπως μας δήλωσαν τον θαύμασαν, γιατί ήταν μία συγκλονιστική παρουσία που συνδυάστηκε με φοβερή εμφάνιση και έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τεράστια και παθιασμένη αλα Καραγκούνης εμφάνιση. Υπήρξε ο ποδοσφαιριστής που αποτελούσε το σημείο αναφοράς για τον Παλλαυρεωτικό. Εκείνος που κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και που μάγεψε με τις φαντεζί ενέργειες του και μας γύρισε πίσω, τότε που το ποδόσφαιρο παιζόταν από τεχνίτες και μάγους ποδοσφαιριστές και ήταν χάρμα ιδέσθαι.

"Όντως η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές μου. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες, αλλά φέτος έγινε το κλικ. Μας φοβόντουσαν, είχαμε ένα φρενήρη ρυθμό ανάπτυξης και όταν το σανιδώσαμε, γίναμε το φόβητρο όλων. Δυστυχώς  όμως από μια, δυο άτυχες και απρόβλεπτες συγκυρίες βγήκαμε εκτός τροχιάς. Δεν μας το είχανε, τους βγήκαμε όντως από δεξιά. Τη φετινή πορεία του Παλλαυρεωτικού θα τη θυμόμαστε χρόνια".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου