Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-4 (1-1)


Μέτρησαν δυνάμεις





Το συγκρότημα του Νίκου Ζαγουρή μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τους ίδιους στόχους, τον πρωταθλητισμό. Ο Πρωτέας στο πρώτο του φιλικό έδειξε ότι θα αποτελέσει αξιόλογο σύνολο για την επερχόμενη χρονιά. Στο πρώτο μέρος οι Λαυρεώτες πατούσαν καλύτερα με τους Παπαγεωργίου, Ασλάνι, Μωραίτη να έχουν καλή εικόνα στο κέντρο με καλή ισορροπία και κατοχή, δείχνοντας να έχουν αποκτήσει ομοιογένεια. Από την άλλη ο Πρωτέας, σε μία και μοναδική φάση που έκανε πέτυχε το γκολ του με τον συνήθη ύποπτο Πλάκα, σε αστίστ του Σατσελάρι. Αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν φοβερό δίδυμο.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και πέτυχαν την ισοφάριση στο 40’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Δημητρόπουλου σε φάση διαρκείας, μπροστά από την εστία του Παππά. Στην επανάληψη η αναμενόμενη κούραση των γηπεδούχων και το άνοιγμα του ρόστερ  με τις απαραίτητες αλλαγές, έδωσαν την ευκαιρία στον Παλλαυρεωτικό να πετύχει μία φιλική νίκη με σκορ 4-2. Πετυχημένο κρίνεται το φιλικό από πλευράς εξαγωγής συμπερασμάτων για τους κόουτς που τράβηξε και αρκετό κόσμο.

Τα γκολ, στο 30’ το 1-0 με τον Πλάκα, στο 40’ το 1-1 με τον Δημητρόπουλο, στο 65’ το 1-2 με τον Γιαχάεβ, στο 74’ το 1-3 με τον Παπαδόπουλο, στο 80΄το 1-4 με τον Ρενάρ και μείωσε στο 84΄σε 2-4 ο Διακορώνιας.

Διαιτητής του αγώνα Σοφιάς, με βοηθούς τους Βλαχόπουλο και Μπέκα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Λάζαρης) Παππάς, Διακορώνιας, Νίνα, Τσιγκάνης, Τσιάτσιος, Μακρυπίδης, Πλάκα, Σατσελάρι, Αουρέλ, Τσαλικίδης, Θάνος. Συμμετείχαν Φώσκολος, Δήμας, Κουλούρης, Χύκα, Παπαγεωργίου, Καλαθάς, Ντούνι, Μίτσι.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάπα, Πώχος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης, Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου, Μπεργιάνης, Δημητρόπουλος, Μωραίτης, Γιαχάεβ Β., Ασλάνι. Συμμετείχαν Πιτσικάλης, Ταρίκ, Καρέλης, Χαμόλι, Πασχάλης, Παπαδόπουλος, Ρενάρ, Πασσάς, Ντάνη.

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου