Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ



Στα πολλά χθεσινά φιλικά ξεχωρίσαμε τέσσερις προπονητές, όχι τόσο για τα θετικά αποτελέσματα που απέσπασαν, αλλά για τη έως τώρα μεθοδική δουλειά τους.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20 3-1




Μιχάλης Κάτσικας " ΜΑΘΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ"



"Παίξαμε με την Κ20 του Πανιωνίου γιατί ξέραμε ότι αυτοί οι παίκτες κινούνται γρήγορα και τρέχουν πολύ. Θέλαμε λοιπόν στη φάση της προετοιμασίας που είμαστε, να δούμε πως εμείς ανταποκρινόμαστε στο γρήγορο τέμπο και ρυθμό.

 Στις υψηλές ταχύτητες τι αντιπαραθέτουμε εμείς. Στέφθηκε με επιτυχία αυτό το εγχείρημα του φιλικού, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την εξαγωγή συμπεράσματος".







ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ 2-0




Γιώργος Παπαϊωάννου  "ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ"



"Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και αυτό μας κάνει να πηγαίνουμε τροχάδην. Πιέζει ο χρόνος και λογικό είναι. Όμως το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά δείχνουν διάθεση και αγωνιστικό φρόνιμα. 

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο, αλλά στα δύσκολα είμαι συνηθισμένος".







ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-1




Ανδρέας Δεληγιάννης "ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ"


"Πάμε πολύ καλά. Τα παιδιά έχουν βρει τη χημεία. Βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, βγάζουν αντίδραση, κρατάνε αποτέλεσμα και διαχειρίζονται την πίεση και όλα αυτά σε δέκα μέρες προετοιμασίας. 

Στο χθεσινό φιλικό προηγηθήκαμε με  τον Σύρο, ισοφαριστήκαμε στην επανάληψη και πιεστήκαμε από τον αντίπαλο, ο οποίος ζητούσε την ανατροπή του σκορ. Εμείς όμως διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα, εξουδετερώνοντας την πίεση του αντιπάλου το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Συνεχίζουμε χωρίς φανφάρες και κομπασμούς με το κεφάλι χαμηλά".



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-1




Γιώργος Φαράκος  "ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ"


"Με ένα κράμα νεαρών ποδοσφαιριστών και λίγων παλαιών, προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να διαχειριστεί τον βαθμό δυσκολίας της Α' κατηγορίας. Είναι δύσκολο το έργο και επίπονο, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική διάθεση και όρεξη που έχουν οι νέοι παίκτες. 

Ακούνε, αντιλαμβάνονται και προσπαθούν φιλικό με το φιλικό να ανεβάσουν επίπεδο, ούτως ώστε να δέσουν με τους παλιούς και έμπειρους παίκτες, εξαφανίζοντας κάθε κενό, πετυχαίνοντας συνοχή και κάνοντας την ομάδα συμπαγές".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου