Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ








ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


Οι κερδισμένοι της πρώτης αγωνιστικής. Δύο ισάξιες ομάδες με ποιοτικούς παίκτες. Ισοπαλία φαίνεται το πρώτο σημείο και οι δύο ομάδες θα προσέξουν την άμυνα τους και θα έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, μήπως βρουν τη ευκαιρία να κάνουν το  γκολ. Λογικά το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Μάλαμα και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτο και ώρα 16:30.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Με μηδέν βαθμούς η Βούλα υποδέχεται τη Μάχη με τον ένα βαθμό. Με νεανικό σχήμα και οι δύο ομάδες, σίγουρα έχει προβάδισμά η έδρα του Άρη  Βούλας. Το παιχνίδι γέρνει προς τον άσσο, χωρίς μεγάλες αποκλείσεις από το χ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Χόικα, Ντόστη και ώρα 16:30. 


ΑΝΟΙΞΗ VS ΚΑΛΥΒΙΑ


Για το διπλό πηγαίνουν τα Καλύβια που έχουν γκολ παθητικό. Η Άνοιξη τσίμπησε βαθμό στον Μαραθώνα. Ντέρμπι νεοφώτιστων. Όλα θα κριθούν στον τρόπο διαχείρισης του ματς από μέρος των προπονητών.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή την Αντωνίου και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γουρνιά και ώρα 16:30.


ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Οι μικροί του Τσούνη, μετά το ανέλπιστο για μας διπλό στο Μπογιάτι, υποδέχονται τον Παθιακάκη που έχασε στην πρεμιέρα και αποκλείστηκε από το κύπελλο και είναι το δεύτερο συνεχές παιχνίδι εκτός έδρας. Θέλει προσοχή το ματς από μέρους των γηπεδούχων. Πονηρό παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Γκόντα και ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου