Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΣΤΑΜΑΤΑ 3-1 (0-0)






Έσπασε το ρόδι η Άρτεμις στα Σπάτα πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη επί της Σταμάτας με 3-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος που ήταν και το ημίχρονο που χαρακτήρισε το παιχνίδι. Στο 66΄είχαμε αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Δεσύλλα Δ. που άφησε τη Σταμάτα με δέκα παίκτες, η οποία στο επόμενο λεπτό δέχθηκε το πρώτο γκολ από απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσουκαλά στο 77’. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράσα στο 72΄έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα στο 75΄είχαμε δοκάρι για την Άρτεμις με τον Τσούκα. Στο 82΄μειωσε ο Μπερμπάντης σε 2-1 κι έβαλε την Σταμάτα στο παιχνίδι, όμως η απάντηση της Άρτεμις ήταν  άμεση και στο 84΄πάλι ο Ράσα με δεύτερο δικό του γκολ έκανε το 3-1 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. 

Διαιτητής του αγώνα Βλάχος, με βοηθούς τους Καραθανάση και Γουρνιά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Κόλλιας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τοζάλι, Τσούκας, Γκούτσιας (27 λ.τ Μητσιώνης), Ράσα, Τσουκαλάς (89΄Αθανασόπουλος), Μοιρασγεντής (77’ Μασαράς)

ΣΤΑΜΑΤΑ Μάμαλης, Τσατσαράκος, Κολώτας, Μπόρας, Δεσύλλας Δ., Δεσύλλας Σ. (73΄Χαμπέρης), Μανουσάκης Β. (73΄Παπαζής), Πέππας, Δημητρίου (63΄Φαραντάκης), Μπερμπάντης (85΄Μανουσάκης Ν.), Σμυρναίος


Το ρεπορτάζ είναι του Γιώργου Μήτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου