Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΣΑΡΑΙ







Χθες στο γήπεδο του Κεραυνού λίγο πριν την προπόνηση, το Αθλόραμα τίμησε τον Αρουέλ Μουσαράι ως MVP της 6ης αγωνιστικής. Ο Αρουέλ με δύο προσωπικά του γκολ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του σε μία κομβική συνάντηση για τον Κεραυνό. Εμείς, θα αφήσουμε τον προπονητή του Τάκη Μακροδημήτρη να μιλήσει για εκείνον, που είναι και πιο ειδικός.



"Καταρχάς, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά, αν όχι το καλύτερο παιδί στην Ανατολική Αττική. Δουλεύει πολύ και ακόμη δεν έχει δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του. Εμάς μας βοηθάει στο θέμα του γκολ. Με ευχαριστεί που σε κάθε ματς σκοράρει και μπορώ να πω ότι αν συνεχίσει έτσι, θα βγει πρώτος σκόρερ. Γνωρίζω ότι έχει ένα φορτίο στην πλάτη του, αλλά ξέρω ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Αυτό άλλωστε είναι και το σήμα κατατεθέν ενός καλού ποδοσφαιριστή. Του εύχομαι να έχει την υγεία του, να είναι πάντα γερός και να ξέρει ότι η βράβευση του αντικατοπτρίζεται και στην ομάδα του".













"Νιώθω ικανοποιημένος επειδή διαπιστώνω ότι κάποιος παρακολουθεί και επιβραβεύει τους κόπους μας και τις αγωνίες μας. Είναι μια ανάσα για κάθε ποδοσφαιριστή όταν δέχεται ένα μετάλλιο. Εμένα με υποχρεώνει να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, γιατί αυτή είναι και η δουλειά μου. Ευχαριστώ το Αθλόραμα που παρακολουθεί και τιμά ποδοσφαιριστές την κάθε αγωνιστική. Είναι μία αξιέπαινη πράξη".









Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου