Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ








Τρία παιχνίδια ξεχωρίσαμε για τη δυναμική τους.


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Στην Παλλήνη ο Νικολακάκης έχει δύσκολη έξοδο, με τέρματα 7-1 ο γηπεδούχος είναι φαβορί και για αυτό το ματς. Οι Μενιδιάτες με νέο τεχνικό θέλουν  να κάνουν μια νέα αρχή διότι έχουν δύσκολη συνέχεια με Μαρκο και Βάρη. Ένα θετικό αποτέλεσμα για τους μπλε, θα ήταν επιτυχία και αποτυχία για τους γηπεδούχους οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.
 Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χόικα και ώρα 16:30.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Μετά από αυτό το ματς ο Κεραυνός αφήνει πίσω του τη δύσκολη αρχή και περνά σε ένα πιο βατό πρόγραμμα, όμως είναι χωρίς βαθμούς κι έχει δεχτεί πέντε γκολ και σίγουρα θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρας Βάρης θα επιδιώξει να κάνει το τρία στα τρία εκμεταλλευόμενος και τον παράγοντα έδρα, για να παραμείνει στην κορυφή.
 Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Μάλαμα και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Δουλγεράκη και ώρα 16:30.


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Το ματς των νεαρών. Οι μικροί σε ηλικία παίκτες μονομαχούν στο Λαύριο. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν το πιο νεανικό σχήμα της κατηγορίας. Η Λαυρεωτική δεν έχει νίκη και βαθμούς ενώ η Ατλαντίς έχει τέσσερις βαθμούς και τέρματα 3-2. Η Λαυρεωτική έχει και το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Ο αγώνας ξεκινά  από το χ και ίσως ένα και μόνο γκολ κρίνει την συνάντηση. 
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου «Γ. Ραφιάς», με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κάλλη, Τζαφόλια Δ. και ώρα 16:30.


web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου