Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

"ΤΡΕΛΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ...ΤΟΥΡΜΠΟ ΜΙΝΑΔΑΚΗ








Χθες πριν τη βραδινή προπόνηση του Θησέα, βραβεύτηκε ως MVP της 10ης αγωνιστικής ο νεαρός (1996) Παναγιώτης Μιναδάκης. Ο 21χρονος παίκτης ήταν το πρόσωπο του αγώνα στη νίκη του Θησέα με το Κορωπί, πραγματοποιώντας το πιο έως τώρα ουσιαστικό παιχνίδι του. Το μαγικό γκολ που έβαλε, την ασίστ που έδωσε για το επόμενο, μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για ολόκληρη την πορεία του Θησέα στο φετινό πρωτάθλημα. Έδωσε ένα τρίποντο, που αν δεν είχε κατακτηθεί, θα σήμαινε βαθμολογική απώλεια, ενδεχομένως καθοριστική όταν θα γίνει η σούμα.





Τα μεγάλα λόγια ποτέ δεν βοήθησαν κάποιο παίκτη να εξελιχθεί, αλλά είναι στο χέρι του Μιναδάκη να συνεχίσει με χαμηλά το κεφάλι, ταυτόχρονα όμως με πίστη στις δεδομένες ικανότητες του. Είναι παίκτης χρυσάφι για την ομάδα του, προερχόμενος από τα σπλάχνα της, το μέλλον του ανήκει.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΝΑΔΑΚΗΣ   "ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ"









"Δεν το πιστεύω ότι είμαι MVP, γιατί προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθήσω την ομάδα μου, στην οποία αθλούμαι από μικρό παιδάκι και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος ποδοσφαιριστής και να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ για την τιμή, είναι κάτι που θα θυμάμαι πάντα".









Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου