Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ










ΜΑΡΚΟ VS ΚΑΛΥΒΙΑ




Γειτονικό ντέρμπι από δυο ομάδες που βρίσκονται στα χάι τους. Προβαδισμα έχει η Μαρκο σαν γηπεδούχος σε ένα γήπεδο μεγάλο και με φυσικό χόρτο και που θα ζορίσει τους Καλυβιώτες. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν και κλέβουν αποτελέσματα εκτός έδρας. Η Μαρκο χωρίς Σαντριά και ίσως χωρίς Γκαβασιάδη. Ωραίο ματς που θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Δουλγεράκη και ώρα 15:00.




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Μπλε μονομαχία από δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Οι Κερατιώτες πάνε για το χ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι το διπλό που θα τους φέρει ψηλά στην κορυφή. Μνηστήρας του τίτλου ο Κεραυνός και για φέτος μικρομεσαίος ο Νικολακάκης. Νίκη για το γόητρο για τον γηπεδούχο το αποψινό ματς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Λάμπρου, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.



ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Να ρεφάρει θα επιδιώξει η Ατλαντίς απέναντι σε έναν αντίπαλο που βαθμοθηρεί. Είναι ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η υπομονή και τα λιγότερα λάθη θα αναδείξουν τον νικητή. Σφικτές άμυνες και νίκη με μισό γκολ αν γίνεται.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Καραθανάση, Μήταρη και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου