Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0 κ.δ 0-1 (παράταση)







Η κούραση και ο Αράπης στέρησαν από την Κερατέα το Final Four. Λασπωμένος ο αγωνιστικός χώρος, παρόλα αυτά οι δυο ομάδες έκαναν ένα αξιοπρεπέστατο αγώνα, αντάξιο της ιστορίας και της ποιότητας τους. Ο γηπεδούχος είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον αντίπαλο και την κούραση του από τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτης και Κυριακής. Ενώ η Θύελλα είχε δέκα μέρες ξεκούρασης λόγω διακοπής του πρωταθλήματος.





 Η αντοχή και οι σωματικές δυνάμεις ήταν το κλειδί της αναμέτρησης, και αυτό φάνηκε στην παράταση. Με  περισσότερες δυνάμεις η Θύελλα, έκανε ευκαιρίες στην παράταση, όπου και πέτυχε το γκολ πρόκριση με τον Αράπη στο 113'. Έτσι, η Θύελλα πήρε το εισιτήριο για τους 4, όπου εκεί την περιμένουν Μαρκο-Καλύβια-Παλληνιακός.





Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Δουλγεράκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας (66΄Λιούμης), Κακαράς, Μουσαράι (96΄Βίλα), Κοντογιάννης, Νταή (81΄Βαγγέλι)



ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (81΄Σωτηριάδης), Αράπης, Sadiku(46΄Δημητρίου), Μπουντάκης (60΄Σένε), Zekio (60΄ Παπατσαράκης)



ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ "ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ"




"Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που έπαιξαν ένα αξιοπρεπέσταστο ποδόσφαιρο σε ένα λασπωμένο τερέν. Κερδίσαμε δίκαια έναν αντίπαλο καταπονημένο γιατί εμείς είχαμε περισσότερες δυνάμεις κι αντοχές κι αυτό φάνηκε στην παράταση, όπου είχαμε απόθεμα δυνάμεων και κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Καλή συνέχεια στον Κεραυνό στο πρωτάθλημα".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου