Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ









ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ




Ο γηπεδούχος ξεκίνησε ένα δύσκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας όλους τους πρωτοπόρους. Σήμερα έχει σειρά η πρωτοπόρος Παλλήνη που έχει καταπονηθεί. Τετάρτη με Κεραυνό, Σάββατο Νικολακάκη και πάλι Τετάρτη Κύπελλο με Μπογιάτι. Άρα οι Μενιδιάτες έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο, ρεφάροντας την προηγούμενη ήττα τους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή  τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μήταρη, Χόικα και ώρα 15:00.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Ο Άρης έχει καιρό να πάρει βαθμούς και αγγίζει την καυτή ζώνη. Μονόδρομος λοιπόν για αυτόν το τρίποντο. Τα Καλύβια έχουν ένα σερί ισοπαλιών και ψυχολογία στο ζενίθ, μετά την πρόκριση τους στους 4 του Κυπέλλου. Η συγκέντρωση στο παιχνίδι και η σοβαρότητα θα πρέπει να πρυτανεύσουν στην αναμέτρηση αυτή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Καραθανάση, Γουρνιά και ώρα 15:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Χωρίς τον προπονητή του, ο Παθιακάκης πηγαίνει στην Άνοιξη για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα που δείχνει να ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Νεοφώτιστοι και οι δυο . Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Παθιακάκης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς Τζαφόλια Β., Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.




ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Ματς κατηγορίας από δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη για τους ίδιους σκοπούς. Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας για την Ατλαντίδα δίνει ένα προβάδισμα. Από την άλλη, οι Λαυρεώτες κάνουν πρωταθλητισμό χτυπώντας κάθε ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αμφίρροπο παιχνίδι, από εκείνα που δεν χωράνε προβλέψεις.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου