Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ







Σε μια καταπληκτική βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το βράδυ στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου, η Δόξα Κορωπίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.




Την εκδήλωση τίμησαν  με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορωπίου Κιούσης Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Ντούνης Ανδρέας και Γρίβας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιαννάκος Νικόλαος, ο δημοτικός σύμβουλος Λέκκας Νικόλαος, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κυρία Αθηνά Κιούση  και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κος Διονύσης Κερασιώτης. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για την παρουσία τους, όπως επίσης και για τα καλά τους λόγια για την πορεία των ακαδημιών μας.
























Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που ήταν κι εκείνοι παρόντες αλλά και το συμβούλιο της ομάδας. Τέλος να δώσουμε στα συγχαρητήρια στους πέντε ποδοσφαιριστές μας που κέρδισαν τα φλουριά και πήραν από ένα υπέροχο ποδοσφαιράκι!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας!!!





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου