Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ






Οκτώ στροφές πριν το τέλος και βγήκαν τα κομπιουτεράκια, άπαντες κάνουν λογαριασμούς. Από τα Γλυκά Νερά και κάτω έως και την Λαυρεωτική, κάνουν προσθαφαιρέσεις. Συν και πλην και ας τα ξανά δω μην κάνω κάνα λάθος που έλεγε κι ο Κηλαηδόνης. Αναλυτικά,


Ημέρα Παλλήνης η 22η αγωνιστική, ξέφυγε 7 βαθμούς και πηγαίνει με αέρα, με πολυτέλεια βαθμών στο ντέρμπι με την Μαρκο το ερχόμενο Σάββατο.  Έκπληξη της μέρας η Λαυρεωτική που έκοψε 4 βαθμούς από τον επίδοξο μνηστήρα Αστέρα Βάρης (μέσα κι έξω).

Τα Γλυκά Νερά ξανά "μπήκαν" στο κόλπο αφού νίκησαν τη Μαρκο που φαίνεται ότι κυνηγάει το Κύπελλο. Από εκεί και κάτω μαίνεται μάχη. Η νίκη του Θησέα επί του Παθιακάκη, της Βούλας επί του Κορωπίου, της Άνοιξης επί του Κεραυνού και του Μπογιατίου επί της Μάχης, δημιούργησαν ένα όμιλο που εξαφάνισε τους αδιάφορους βαθμολογικά.


Τώρα, σφίγγουν τα γάλατα και τρεχάτε ποδαράκια μου. Όλοι πλέον θα κάνουν πρωταθλητισμό πλην του Κορωπίου που φαίνεται ότι κούνησε μαντήλι. Στην 23η αγωνιστική που ακολουθεί η "κεφαλή" παίζει μεταξύ της Μαρκο-Παλλήνη, Βάρη-Γλυκά Νερά και όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ τους.

Τα Καλύβια έπιασαν τις 11 ισοπαλίες καθώς έφεραν χι με τον Νικολακάκη και βαδίζουν πόντο πόντο. Κάτι που θυμίζει αποτελέσματα Ιταλικών ομάδων. Ο δε Νικολακάκης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το τρίποντο που πήρε στον Μαραθώνα την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ατλαντίδα συνεχίζει το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που έχει δημιουργηθεί.



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ




Παραμένει το αήττητο της Βάρης και σταμάτησε το σερί του γκολκίπερ Μαρινάκη που είχε απαραβίαστη την εστία του για πέντε αγωνιστικές.


Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Παλλήνη-Βάρη, 45 γκολ υπέρ

Ομάδα με την χειρότερη επίθεση Κορωπί, 9 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Βάρη, 10 γκολ κατά

Ομάδα με την χειρότερη άμυνα Κορωπί, 59 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, Καλύβια 11 ισοπαλίες

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες, Παλλήνη 17 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες, Κορωπί 1 νίκη

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες, Βάρη καμία ήττα

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες, Κορωπί 18 ήττες


Μπήκαν 18 γκολ και είχαμε 3 άσσους, 3 διπλά και 2 χι. Η μέρα μοιρασμένη ανάμεσα στους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους.


MVP της 22ης αγωνιστικής ο Χρήστος Χίσο των Γλυκών Νερών που με δύο προσωπικά του γκολ, έβαλε ξανά την ομάδα του στο πρωτάθλημα χαρίζοντας της το δικαίωμα στο όνειρο.



ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ




Ζουρούδης Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 14 γκολ                               Γκαβασιάδης Μαρκο 10 γκολ
      


Χίσο Γλυκά Νερά 13 γκολ                                                                 Σιούτης Ατλαντίς 10 γκολ


Αρουέλ Κεραυνός Κερατέας 13 γκολ                                               Μπουγατσιάς Γλυκά Νερά 8 γκολ 




ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 1.980΄




Μανουσάκης Άνοιξη


Παππάς Μάχη Μαραθώνα


Βούσουλας Μάχη Μαραθώνα


Τασσόπουλος Θησέας


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου