Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ







ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Δεν έχει εκατό τοις εκατό ξεκαθαρίσει η κατηγορία και για τους δυο. Τα Καλύβια ίσως πιο κουρασμένα λόγω Κυπέλλου, πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που προέρχεται από μία νίκη εκτός έδρας και θέλει να την εξαργυρώσει με νίκη εντός έδρας. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Νικολακάκης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Χόικα, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:30.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Ο Άρης με νίκη ανασαίνει βαθμολογικά και ατενίζει πιο αισιόδοξα το μέλλον του. Βέβαια αν δει το παιχνίδι με το Κορωπί με την σοβαρότητα που του ταιριάζει. Το Κορωπί περνάει μια άσχημη σεζόν και το παλεύει αξιοπρεπώς. Σίγουρα φαντάζει φαβορί ο Άρης Βούλας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:30.




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Μονόδρομος η νίκη και για τους δυο για διαφορετικούς λόγους. Η Ατλαντίς προέρχεται από δυο συνεχές ήττες και ασφαλώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Όμως ο αντίπαλος κάνει κούρσα πρωταθλητισμού και δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Η κούραση μόνο της Παλλήνης ίσως παίξει κάποιο ρόλο. Ενδιαφέρον ματς που φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε κλειστό παιχνίδι. Νίκη και με μισό γκολ πάση θυσία και για τους δυο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου