Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ






ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Το Μπογιάτι έχει να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και πρέπει να επανέλθει πριν αρχίσει το άγχος να κυριαρχεί. Η Μάχη έχει δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη και από την μεθεπόμενη αγωνιστική μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε όλους τους πρωτοπόρους. Άρα θα επιδιώξει τουλάχιστον να μην χαθεί το παιχνίδι παίζοντας κλειστά. Ενδιαφέρον ματς για το πως θα το διαχειριστούν οι προπονητές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Καραθανάση, Τσαλίκογλου και ώρα 15:30.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ



Θα το πάει έως τέλους η Λαυρεωτική μαχόμενη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Αστέρας βρίσκεται στο κατόπι της Παλλήνης και σε κάθε παιχνίδι παίζει για την νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου. Συνεπώς και από το Λαύριο θέλει να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές του.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Γκόντα, Γκούβα και ώρα 15:30.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΜΑΡΚΟ



Το ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Υπάρχει ένα σενάριο. Αν η Μαρκο περάσει νικηφόρα, οι γηπεδούχοι θα τεθούν εκτός διεκδίκησης ανόδου. Αν έρθει ισόπαλο δεν βολεύει κανέναν. Οι μπλε δεν θα έχουν τον τιμωρημένο Κλωνάρη κι οι πράσινοι τον τιμωρημένο επίσης βασικό τους τερματοφύλακα Κύρκο. Ποιοτικές, με εμπειρίες και οι δυο ομάδες που μπορούν από μια λεπτομέρεια να κάνουν αποτέλεσμα. Ισόπαλο είχε λήξει το ματς του πρώτου. Σίγουρα θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Λάμπρου, Σπυρόπουλο και ώρα 15:30.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ντέρμπι, όχι μόνο νεοφώτιστων αλλά και ομάδων που θέλουν την νίκη, ειδικά ο γηπεδούχος για να ανέλθουν βαθμολογικά. Παιχνίδι υπομονής και τακτικής. Και οι δυο προέρχονται από δύο συνεχή ματς αήττητοι. Ο Θησέας έχει πιο βατή συνέχεια από τον σημερινό αντίπαλο του. Όμως σε αυτό το ματς δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη του. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Κάλλη και ώρα 15:30.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Ο Κεραυνός εκτός στόχων, βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμασίας της επόμενης σεζόν. Η Άνοιξη κυνηγάει την πρώτη πεντάδα κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν. Παιχνίδι ανοικτό αναμένεται γιατί η νίκη είναι το ποθούμενο. Χωρίς άγχος και οι δυο, θα προσφέρουν θέαμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Σοφιά, Χριστόπουλο και ώρα 15:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου