Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ "ΟΜΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"





Είχαμε καιρό να βρεθούμε και να τα πούμε με τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Λυριτζή, του οποίου του ζητήσαμε την άποψη του για το πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής.


"Στην Α΄ κατηγορία που είναι και το σαλόνι της Ένωσης, έχει ξεχωρίσει από καιρό η Παλλήνη και δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε από το ξεκίνημα της σεζόν. Στην ουρά θα γίνει μάχη για μια θέση, καθώς Κορωπί και Λαυρεωτική δεν τα κατάφεραν φέτος. Τώρα, Θησέας, Βούλα, Ατλαντίδα θα δώσουν μάχη μιας και έπεσε η Τριγλία. Στη Β΄ κατηγορία έχουν ξεχωρίσει δύο και θα παιχτεί η τρίτη θέση μεταξύ Λαυρίου και Λούτσας. Άρα ομαλό το πρωτάθλημα καθώς έχει ξεδιαλύνει η κατάσταση. Σίγουρα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό καθώς θα έχουμε και την Τριγλία. 

Για την Γ΄ κατηγορία, κι εκεί η κορυφή έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει. Όμως έχω να τονίσω για τη συγκεκριμένη κατηγορία, πως είναι ευκαιρία στις ομάδες αν θελήσουν κι έχουν υπομονή να αναδημιουργηθούν με την πείρα που έχουν αποκομίσει. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στο έργο τους και πάνω από όλα υγεία".

ΔημήτρηςΠαρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου