Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ






Στον Ιππικό Όμιλο του Αντώνη Αντωνίου κοντά στο γραφικό χωριό του Κουβαρά, η ΕΠΣΑΝΑ δεξιώθηκε τις δύο φιναλίστ ομάδες Θύελλα Ραφήνας και Μαρκο του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Μια αξιέπαινη κίνηση της Ένωσης που τείνει να γίνει θεσμός.





Οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο συνδιασκεδάζοντας έρχονται πιο κοντά "σπάζοντας" κάθε αντιπαλότητα, προάγουν το αθλητικό πνεύμα και δημιουργούν εορταστικό κλίμα όπως επιτάσσει ο ορισμός του ποδοσφαίρου.





Χθες λοιπόν το βράδυ οι δύο ομάδες έδωσαν το παρών (διοίκηση, τεχνικά επιτελεία και παίκτες), όπως και η τετράδα των διαιτητών που θα σφυρίξει τον τελικό πλαισιωμένη από την ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών. Η ΕΠΣΑΝΑ με όλο το διοικητικό της επιτελείο και την επιτροπή Κυπέλλου.




Στη συγκέντρωση-σύναξη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και ο αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου, ο επιλαχών βουλευτής Νίκος Αντωνίου και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος. Η βραδιά άρχισε με τις ομιλίες των προέδρων των δύο ομάδων, των προπονητών και των αρχηγών. Χαιρετισμό απεύθυνε ο αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης, οι δύο Δήμαρχοι, ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Χρήστος Μασούρας.






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos-video Argiris



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου