Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-2 (0-1)






Ιστορικό διπλό για τα Καλύβια που φέτος δεν έχασαν μέσα έξω από τον Αστέρα, που παραμένει όμως στη 2η θέση καθώς έχασαν και οι άλλοι δύο (Γλυκά Νερά-Μαρκο). Με δύο του Αναστόπουλου τα Καλύβια έπιασαν στην 7η θέση το  Μπογιάτι, Οι Μεσογείτες  με σωστό αγωνιστικό πλάνο και κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και παίζοντας με περισσό σθένος, απέδρασαν από την Βάρη νικηφόρα. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να πετύχει την ολική ανατροπή παρόλο που πέτυχε την ισοφάριση επτά λεπτά πριν τη λήξη. Τα γκολ, στο 43’  ο Αναστόπουλος το 0-1, ισοφάρισε στο 83 ο Κριλής για τον Αστέρα και στο 92΄ έκανε το 1-2 πάλι ο Αναστόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Δοκάρι στο 16’ ο Παπάζογλου για τον Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Μακρή.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Τσακίρης, Μάγγος, Μαυροθαλασσίτης (46’ Βεϊόγλου), Μαραγκός (71’ Γεωργακόπουλος), Κούτρος (46’ Κριλής), Παπάζογλου, Νιούμαν (78’ Παπανικολάου)



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Καραγιάννης, Πασχάλι, Χριστόπουλος, Μπρόντζι, Καρελιώτης (67’ Ντίνος), Χαρίσης (88’ Κετέογλου), Ντούνης, Μπότης (78’ Οικονομίδης), Σερμπενιάδης (60’ Κάιδος), Αναστόπουλος


Ρεπορτάζ γηπέδου Γιώργος Μήτρου
Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου