Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-2 (1-1)Μίλησε η πείρα

Τρία τα τρία η Νίκη που πέρασε νικηφόρα και από την Παλαιά Φωκαία, αφού κατέβαλε τον Πρωτέα με 2-1. Έναν Πρωτέα που παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα. Σπουδαία εμφάνιση σημείωσαν οι νεαροί του Χάλαρη, δυστυχώς όμως η πείρα δεν αντικαθιστάται. Έτσι, στη σημερινή αναμέτρηση μίλησε η πείρα των φιλοξενούμενων που ήξεραν τι και πως θα το πάρουν από το σημερινό παιχνίδι. Με δύο πέναλτι η Δροσιά πήρε το τρίποντο που την ανεβάζει στην 6η θέση και πλέον κλείνει στο μάτι στην πρώτη πεντάδα.
Τα γκολ, το 0-1 στο 30’ με πέναλτι ο Αγγελόπουλος, στο 44’ το 1-1 με τον Καλαθά και το 1-2 στο 62΄πάλι με πέναλτι ο Ελευθερίου. Στο 43’ δοκάρι για την Δροσιά με τον Αγγελόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Καλαμπάκα και Συκιανάκη.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Χάλαρης) Παππάς, Πανάγου, Τσαλικίδης, Χίκα, Διακορώνας Ε., Φετολάρι, Καλαθάς, Φρέσκος, Διακορώνας Μ. (46’ Διακορώνας Α.), Παπαγεωργίου, ΝτούνηςΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς) Γκιόκας, Κατσέλης, Καλαμάρας, Πέτσης, Κλεισούρας, Ντακούλης (72’Γιαβράς), Ελευθερίου, Καρατσίκος, Αγγελόπουλος (66’ Γκούζας), Μαρούλιας, Μηλιώτης (81’ Πρωτόπαπας)

Ρεπορτάζ γηπέδου Χρήστος Ανδρεόπουλος
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου