Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2-1 (0-1)Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Παθιακάκης που έπαιξε χωρίς βαθμολογικό άγχος, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Βάρης που δεν μπόρεσε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ημέρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη δεύτερη θέση από τα Γλυκά Νερά. Αιφνιδιάσε ο Αστέρα τον γηπεδούχο και πέτυχε γκολ μόλις στο 13΄ με τον αμυντικό Μάναλη. Ο Παθιακάκης δεν το παράτησε και με υπομονή το πάλεψε έως τέλους όπου και δικαιώθηκε καθώς πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού στην εκπνοή του αγώνα (90’+91΄), παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με ολική ανατροπή του σκορ επί ενός μεγάλου αντιπάλου.
Τα γκολ, στο 13’ ο Μάναλης, ισοφάρισε στο 90’ ο Κατσιγιάννης σε 1-1 και στο 91΄ο Αγγλόπουλος έκανε το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Καραθανάση και Σπίθα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου) Μουλάς, Τσαμπαλίδης, Τζάρος, Ταμάμης, Φραγκής, Ξενάκης, Αρβανιτόπουλος, Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (58’ Γερογιάννης), Αγγελόπουλος, Ανεζίδης (61΄Ανδρουτσόπουλος)


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Μαραγκός (72΄Τσακίρης), Μάγγος, Μαυροθαλασσίτης, Γεωργακόπουλος, Κούτρος, Παπάζογλου (55’ Κριλής), Νιούμαν (69’ Δεϊόγλου)


Ρεπορτάζ γηπέδου Δημήτρης Παναγιωτίδης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου