Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΜΑΡΚΟ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1 (0-1)







Με ανατροπή του σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μαρκο πήρε το τρίποντο από τον Άρη Βούλας χάρις σε δύο γκολ των Γκαβασιάδη και Μασκλαβάνο στο 80΄και στο 81΄αντίστοιχα. Οι κίτρινοι με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 1΄ με τον Κουσάκη αιφνιδίασαν τους πράσινους, κατάφεραν να κρατήσουν για ογδόντα λεπτά το προβάδισμα του σκορ, όμως όπως προαναφέραμε η Μαρκο κατάφερε με ολική ανατροπή του σκορ να πάρει ένα τρίποντο την οποία ανέβασε στην 3η θέση. 




 Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, είχαμε όμως ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κάντζο που σημειωτέον ήταν το τελευταίο του ματς που σφύριζε και από τους άριστους βοηθούς τους Γκούβα και Κουτζιακουτζίδη.







ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ Κακαγιάς, Γκριμέκης (67’ Μάτι), Πάντου, Γκούτσε (46΄Σόφης), Διακρούσης, Βλάχος (91΄ Λάμα), Δημογιάννης Χ., Μασκλαβάνος, Γκαβασιάδης, Ρεντζής, Λάππας (89΄Δανιήλ)



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ Κάρσος, Βελλής, Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Κωστόπουλος, Παπανδρέου (83΄Λιόσης), Κολτσίδας, Γκοντζάι (74΄Αλεξόπουλος), Κουσάκης (77΄Βεζύρης), Παπαδημητρόπουλος, Σανσάρογλου (55’ Μήτσιος)

Ρεπορτάζ γηπέδου Δημήτρης Παναγιωτίδης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου