Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ "ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ"




Ο φέρελπις  τεχνικός Ηλίας Τριανταφύλλου πήρε τους...Νικητές Ανθούσας και τους έκανε διάσημους, χαρίζοντας τους την κορυφή και τους δίνει την ευκαιρία να ατενίσουν από εκεί τον ανοικτό ορίζοντα και να έχουν οπτική επαφή με την "κοιλάδα της Β΄ κατηγορίας".



"Είναι επίτευγμα να κατακτάς κορυφή, όμως το να παραμένεις είναι όλα τα λεφτά. Θέλει στρατηγική, μελέτη των σημείων και άριστη ερμηνεία αυτών. Εμείς πηγαίνουμε αθόρυβα και με τακτική προς την επίτευξη του στόχου μας. Θέλω τα πάντα να εξαρτώνται από εμάς κι όχι από το τι θα κάνουν οι άλλοι. Να είμαστε κύριοι της κατάστασης κι όχι εξαρτημένοι από συγκυρίες και παραμέτρους. Μας δίνεται η ευκαιρία του Θωμά να αποκτήσουμε πλεονέκτημα καθώς οι συγκάτοικοι μας συγκρούονται μεταξύ τους. Πάντα όμως έχοντας ως δεδομένο τη νίκη μας επί του Φοίβου, το οποίο είναι το δεύτερο συνεχές παιχνίδι μας εκτός έδρας και συνάμα πονηρό. Οι υποτιθέμενοι αντίπαλοι του χεριού σου, είναι επικίνδυνοι να σου κάνουν ζημιά αν δεν τους δεις με σοβαρότητα. 
Εύχομαι σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής καλό Πάσχα με υγεία".


ΣΧΟΛΙΟ


Ο Ηλίας υπήρξε μεγάλος παίκτης και εξελίσσεται σε μεγάλο προπονητή κόντρα στο ποδοσφαιρικό αξίωμα που θέλει τους μεγάλους παίκτες να μην είναι και μεγάλοι προπονητές.

Δημήτρης Παρίσης
dimitriparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου