Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Παλλήνη το μεγάλο ερωτηματικό. Δίκαια πρώτη, ομάδα με μέταλλο, συμπαγής και με ποιοτικό ρόστερ. Θα αντικαταστήσει την Τριγλία στη Γ΄Εθνική όμως; Μόνο οι άνθρωποι της το ξέρουν.

Βάρη-Γλυκά Νερά-Μαρκο σκόνταψαν και μάλιστα εντός έδρας και οι ομάδες που τους κέρδισαν, όχι τόσο τα Καλύβια τα οποία είναι σωσμένα, αλλά ο Παθιακάκης σώθηκε και ψιλοσώθηκε και ο Άρης Βούλας.

Η Κερατέα έφτασε στο -1 από την Άνοιξη που παραμένει στην πεντάδα. Το Μπογιάτι απέκτησε συγκάτοικο στην 7η θέση, τα σπουδαία Καλύβια. Νίκη παραμονής στην κατηγορία για τον Νικολακάκη που βύθισε τον Θησέα στη ζώνη πυρός.


Η Μάχη και αυτή ψιλοσώθηκε μετά με την ισοπαλία που απέσπασε στην Ανθούσα από την Ατλαντίδα, που πλέον θα δώσει αγώνα σωτηρίας με τον Θησέα.

Το Λαύριο και το Κορωπί σε έναν αγώνα αναμεταξύ τους με πολλά νεύρα, είναι οι δύο ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Συνεπώς έχουμε, τι θα κάνει η Παλλήνη και ποιος θα συνοδεύσει τις δύο ομάδες που ήδη έχουν υποβιβαστεί.

Στη χθεσινή 28η αγωνιστική είχαμε 4  διπλά, 3 άσσους και 1 χι. Η μέρα των φιλοξενούμενων και μπήκαν 24 γκολ. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΟμάδα με την καλύτερη επίθεση, Παλλήνη με 55 γκολ υπέρ

Ομάδα με την χειρότερη επίθεση, Κορωπί 10 γκολ υπέρ

Ομάδα  με την καλύτερη άμυνα, Βάρη 14 γκολ κατά

Ομάδα με την χειρότερη άμυνα, Κορωπί 74 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες, Παλλήνη 21 νίκες υπέρ

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες, Κορωπί 1 νίκη υπέρ

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες, Παλλήνη 1 ήττα κατά

Ομάδα με τις περισσότερες  ήττες, Κορωπί 24 ήττες κατά

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, Καλύβια 12 ισοπαλίεςΝίκησε η Λαυρεωτική μετά από καιρό κι έφτασε τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα.

29η αγωνιστική, Θησέας-Αγ. Στέφανος και Νίκολακάκης-Ατλαντίδα. Τα δυο παιχνίδια για την παραμονή.

Ο Θησέας έχει 29 βαθμούς σε 28 αγώνες,  με τέρματα 31-48 και αποτελέσματα 6 νίκες, 11 ισοπαλίες κι 11 ήττες.

Η Ατλαντίδα έχει 28 βαθμούς σε 28 αγώνες, με τέρματα 30-48 και αποτελέσματα 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 16 ήττες.ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣΖουρούδης Αγ. Στέφανος 18 γκολ

Αρουέλ Κεραυνός Κερατεάς 15 γκολ

*Αυτοί οι δύο διεκδικούν τη θέση του πρώτου σκόρερ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2.430Τασσόπουλος Θησέας Ν. Μάκρης

Μανουσάκης Άνοιξη

Παππάς-Βούσουλας Μάχη Μαραθώνα


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΟΥΡΖΙΩΤΗΣ   "ΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ"

Υπεθ, Δημοσίων σχέσεωνΆρης Βούλας

"Ήρθε επιτέλους η νίκη που θέλαμε την κατάλληλη στιγμή. Η νίκη μας επί των Γλυκών Νερών την χαρακτηρίζω ως νίκη κατηγορίας, ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Είναι σημαντικός παράγοντας η ψυχολογία., αν όχι ο μοναδικός παράγοντας για μια ομάδα όταν την αποκτάει, απελευθερώνεται από άγχος και κρίσεις πανικού. Ίσως να ψιλοσωθήκαμε, όμως έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα τελικούς. Θέλει συγκέντρωση, σοβαρότητα και αγωνιστικό σθένος. Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια".ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ  "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ"Πανηγύριζε σαν μικρό παιδί ο Παναγιώτης, καθώς πέτυχε έναν άθλο απέναντι σε ένα φαβορί και μάλιστα στο σπίτι του. Νίκη δίκαιη, που σφραγίστηκε κι από εξαιρετική εμφάνιση.


"Όντως αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ευτυχία γιατί τα παιδιά  μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Υπήρχε αγωνιστικό πλάνο και συγκεκριμένα, θα έλεγα, αριθμημένα πατήματα. Όλα πήγαν κατ΄ευχήν. Αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση όταν σου βγαίνουν αυτά που σχεδιάζεις. Είναι το Α και το Ω για έναν προπονητή να πείθει τους παίκτες του ότι αυτό που τους ζητά είναι το ενδεδειγμένο για τον συγκεκριμένο αγώνα και να επαληθεύεται. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορικής νίκης".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου