Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ο ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ





Μια ομάδα πετυχαίνει άθλο, μόνο όταν υπάρχει διοικητική ηρεμία και σοβαρή προπονητική δουλειά. Ήταν πασιφανές ότι ο Σταύρος αντιμετώπισε φέτος καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Πιθανώς να φοβήθηκε με τον διαγραφόμενο υποβιβασμό της ομάδας του, όμως δε λύγισε. Ο καλύτερος προπονητής, είναι εκείνος που δεν το βάζει στα πόδια. Πόνταρε πολύ στον σούπερ σταρ της ομάδας, τον Χαρακτίδη και στα σούπερ στημένα του.

 Εν ολίγοις σήκωσε τα μανίκια του και χωρίς πολλά πολλά λόγια ρίχτηκε με τα μούτρα στο πρωτάθλημα. Μέσα από τη διαδικασία του οποίου, κατάφερε και συσπείρωσε τη Θύελλα. Δεν ζήτησε ενισχύσεις, όπως κάνουν οι πιο πολλοί προπονητές και μετέδωσε την πίστη του στους παίκτες του. Ότι έζησε κι ότι έκανε φέτος ίσως να είναι το πιο σημαντικό στην καριέρα του. Παράξενο να το λέμε αυτό για τον Ηλιόπουλο γιατί δε μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιους ρόλους. Πάντα ήταν πρωταγωνιστής και διεκδικούσε τίτλους ή ανόδους.


«Όντως φέτος γεύτηκα τη μεγαλύτερη χαρά στην καριέρα μου. Σώθηκε μια ομάδα, που ίσως είναι η μοναδική στην  Ελλάδα με τη σωστή φιλοσοφία περί ποδοσφαίρου. Ζοριστήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Στον δεύτερο γύρο κάναμε πρωταθλητισμό γιατί μόνο έτσι θα γλιτώναμε την χρονιά. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα κι ο αγώνας τους αμείφθηκε. Οι διοικούντες δικαιώθηκαν για την ψύχραιμη και διακριτική στάση τους και γενικά όλοι μας πήραμε συγκλονιστική εμπειρία, χρήσιμη και υπερπολύτιμη για το μέλλον. Με την ευκαιρία του Πάσχα, εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά».


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου