Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ «Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ»








Ο Γενικός Αρχηγός του Κεραυνού Κερατέας Βαγγέλης Καρελιώτης, μας έκανε μια δήλωση με αφορμή της λήξης για την αγωνιστική σεζόν και της αποχώρησης του Μακροδημήτρη από τον πάγκο του Κεραυνού.



«Είμαι Γενικός Αρχηγός στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Κερατέας. Εδώ εμείς, θεωρούμε τιμή μας, αλλά και κοινωνική καταξίωση όταν το παιδί μας είναι ποδοσφαιριστής του Κεραυνού. Ο Κεραυνός για μας είναι το παν. Ο Κεραυνός ανήκει στα 90 χρόνια της ιστορίας του και ανήκει στον κόσμο του που από μικρά παιδιά μέχρι την ημέρα που θα κλείσουν τα μάτια τους, ξεροσταλιάζουν και τρέχουν για αυτόν.  

Σήμερα όμως θα κάνω μια δήλωση για τον προπονητή Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος δεν θα είναι πλέον στον πάγκο της ομάδας μας. Μετά τη νίκη μας επί των Γλυκών Νερών μπήκαμε στην πρώτη πεντάδα έχοντας τον δεύτερο σκόρερ της κατηγορίας στο ρόστερ μας. Όπως και δυο μικρούς που είναι βασικοί Βαγγέλι και Λιούμης Θ. κι έναν ακόμη ως πρώτη αλλαγή τον Μαγγανά. Πήραν δε λεπτά συμμετοχής και οι Στεργίου, Ανδρέου. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι κι ο παίκτης μας Κακαράς αναδείχθηκε ως MVP της χρονιάς. Αυτά όλα για μένα είναι έργο του Τάκη Μακροδημήτρη.

 Δικαίωσε τον τίτλο που έχει ως κόουτς των επιτυχιών. Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό του αφιερώνω τη νίκη μας επί των Γλυκών Νερών. Είναι ο πρωτομάστορας και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό, γιατί πριν δυο χρόνια δεν ξέραμε σε τι κατηγορία θα δηλώναμε την ομάδα. Να μην το ξεχνάμε αυτό, είναι βασικό. Του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο του κι εύχομαι να μείνει στην Ανατολική Αττική γιατί είναι απαραίτητος για το έργο του και το ήθος του. Κοσμεί τον χώρο».

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου