Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΑΓΟΡΑΡΗ





Πλησιάσαμε τον Νίκο Ξαγοράρη πρόεδρο της Ατλαντίδας για την καθιερωμένη συνέντευξη μας του ενός λεπτού.


-Κύριε Νίκο πόσο εφικτό είναι να σωθείς; 


Άκουσε κάτι, σε ξέρω πολλά χρόνια και θα σου πω αλήθειες. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα προερχόμενοι από ένα γενναίο λίφτινγκ. Έπρεπε να κάνουμε την παρατυπία όμως, στους κανόνες που είχαμε βάλει. Δηλαδή, να πηγαίναμε "με τα στρουμφάκια" στο πρωτάθλημα. Όμως είδαμε στην πορεία  ότι χωρίς την εμπειρία δεν θα είχαμε καμία τύχη. Έτσι ήρθαν κάποιοι έμπειροι παίκτες που έκαναν τη διαφορά και μπορούσαμε πλέον να κοιτάμε στο μέτρο του δυνατού, κάθε αντίπαλο στα μάτια. Γίναμε πιο ανταγωνιστικοί και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιπες ομάδες μας θέλουν στην κατηγορία γιατί δεν είμαστε "κλοτσοσκούφιον". 



-Που σημαίνει;


Που σημαίνει ότι, εμείς μέχρι τέλους θα τα δώσουμε όλα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι, την κάθε φορά, χωρίς υπολογισμούς και χωρίς να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άμεσα ανταγωνιστές μας. Τρεις τελικοί έως τέλους και βλέπουμε. Χωρίς άγχος και βιασύνη. Είναι πιο ξεκάθαρο τώρα που παίζεται μία θέση, καθώς τελικά πέφτουν τρεις. Οι δύο έχουν βρεθεί, αναζητείτε ο τρίτος. Βούλα, Θησέας και εμείς από τριαντατρία τοις εκατό πιθανότητα επιτυχίας ο καθένας μας.



-Εάν υποθετικά, το λέω, δεν τα καταφέρετε;


Υπάρχει plan Β. Εμείς είμαστε ζωντανός οργανισμός. Η Ατλαντίδα δεν θα χαθεί. Ο υποβιβασμός στη β΄κατηγορία θα είναι προσωρινός. Καθαρά διαδικαστικός ο χρόνος. Θα κάνουμε το "αγροτικό" μας και θα επανέλθουμε. Αυτό στο υπογράφω και με τα δυο χέρια.


ΣΧΟΛΙΟ


Ο Νίκος Ξαγοράρης είναι από τους παράγοντες που μόνο κέρδος έχεις να αποκομίσεις όταν τους συναντάς. Πέντε χρόνια αντιπρόεδρος στην ΕΠΣΑΝΑ, έμπειρος θεσμικός και αγαπητός ποδοσφαιράνθρωπος. Γνώστης του αντικειμένου καθώς υπήρξε και τερματοφύλακας.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου