Κυριακή 1 Απριλίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΚΟΡΩΠΙ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Το Κορωπί έχασε την παραμονή του και παίζει για την αξιοπρέπεια του. Το Μπογιάτι συνήλθε και σίγουρα η νίκη αν έρθει θα τον ανεβάσει βαθμολογικά ψηλότερα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου «Αντ. Πρίφτης», με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Αλεξόπουλου και ώρα 16:30.

 
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Η Βούλα βλέπει αυτό το παιχνίδι ως επανεκκίνηση. Η νίκη μονόδρομος για αυτήν. Δεν την συμφέρει ούτε η ισοπαλία, γιατί μετά το Πάσχα έχει Γολγοθά. Η Λαυρεωτική έχει χάσει την κατηγορία, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Μόνο η σοβαρότητα και η συγκέντρωση στο παιχνίδι θα δώσουν τη λύση. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Λαυρεωτική.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κάλλη, Κουλοχέρη και ώρα 16:30.


ΑΝΟΙΞΗ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Τα Γλυκά Νερά υπερασπίζονται τη δεύτερη θέση τους απέναντι σε μια ομάδα που φέτος κατέπληξε τους πάντες. Η ομάδα του Θαλή μπορεί να βάλει δύσκολα στους μπλε. Αξίζει να δει κάποιος αυτό το παιχνίδι. Δυο πολύ καλές ομάδες, θα χαρίσουν θέαμα και ποιότητα ποδοσφαίρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γκούβα, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 16:30.


 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ



Ο Παθιακάκης την πιθανή ισοπαλία θα την θεωρήσει νίκη επί του πρωταθλητή Παλληνιακού, διότι έχει μετά το Πάσχα Μαρκο και Βάρη και σίγουρα ένας βαθμός είναι υπερπολύτιμος. Η Παλλήνη προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία και θα επιδιώξει να μην επαναληφθεί. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Παλλήνη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τζαφόλια Δ. και ώρα 16:30.



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΜΑΡΚΟ



Διαφορά ψυχολογίας για τις δυο ομάδες. Τα Καλύβια προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με τον πρωταθλητή. Έχουν ανεβασμένο ηθικό και ψυχολογία και θα κοιτάξουν στα μάτια τη Μαρκο που ατύχησε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Μάχη. Δύο ποιοτικές ομάδες που μάχονται αριστοτεχνικά και χαρίζουν σημαντικές ποδοσφαιρικές στιγμές. Σίγουρα θα έχει κόσμο αυτή η αναμέτρηση γιατί είναι και γειτονικό ντέρμπι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Γουργιώτη, Σπίθα και ώρα 16:30.



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ



Ο Αστέρας Βάρης για δεύτερη συνεχή αγωνιστική παίζει εκτός έδρας, αυτή τη φορά η φορμαρισμένη Μάχη τον υποδέχεται στον Μαραθώνα. Η Μάχη έχει σωθεί και θα παίξει για το γόητρο. Ο Αστέρας όμως κυνηγάει τη δεύτερη θέση και θα κοιτάξει να πάρει το ματς. Ένα παιχνίδι που θα το πάρει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδη και ώρα 16:30.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ



Ματς από δύο αδιάφορους βαθμολογικά. Ο Κεραυνός δίνει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά του προετοιμαζόμενος για την επόμενη μέρα. Ο Νικολακάκης πηγαίνει για την ισοπαλία στην Κερατέα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Χόικα και ώρα 16:30.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Θησέας με νίκη θα αφήσει πίσω του την Ατλαντίδα πέντε βαθμούς και θα κάνει ανάσταση. Χωρίς να τον πολύ νοιάζει τι θα κάνει η Βούλα. Από την άλλη η Ατλαντίς θα επιδιώξει να μην χαθεί το παιχνίδι με συνέπεια να απομακρυνθεί βαθμολογικά. Εάν δε και νικήσει θα είναι το ιδανικό. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι που γέρνει προς το χι. Απών ο Πανόπουλος από την Ατλαντίδα λόγω ποινής. Ματς κατηγορίας και για τους δύο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Θησέας.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ., με βοηθούς τους Λάμπρου, Μήταρη και ώρα 16:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου