Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έληξε το θέμα του προπονητή, που θα αναλάβει την τύχη της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθήκοντα προπονητή της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κος Τάσος Τασιόπουλος.

Είναι ο προπονητής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας μας και ο ιδανικότερος τεχνικός για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι ο προπονητής που με το πλούσιο βιογραφικό του, την μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα, το ήθος του και την εργατικότητα του, με την αμέριστη συμπαράσταση μας θα ηγηθεί της προσπάθειας μας, ώστε ο σύλλογος να κάνει τα επόμενα δημιουργικά βήματα.

Ο κος Τασιόπουλος έχει μια πολύ πλούσια καριέρα, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις είτε σαν ποδοσφαιριστής:

Α'  Εθνική με Αθηναϊκό-ΠΑΟΚ-Παληνειακό
Β΄Εθνική με Χαραυγιακό
Γ΄ Εθνική με Χαραυγιακό-Φωστήρα

Είτε σαν προπονητής:

Ηλιούπολη πρωταθλήτρια Δ΄ Εθνική άνοδος στη Γ΄ Ηλιούπολη-Γ΄ Εθνική, Αθηναϊκός-Γ΄ Εθνική, Ρουφ Γ'  Εθνική. Προοδευτική πρωταθλήτρια Δ΄ Εθνική άνοδος στη Γ΄, Χαλκίδα-Δ΄ Εθνική, Νέα Ιωνία-Δ΄ Εθνική, Θύελλα Αγ. Δημητρίου-άνοδο από Β΄ σε Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ, Αθηναϊκός-άνοδο από Β΄ σε Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ.
Έχει διατελέσει διευθυντής ακαδημιών σε Νέα Ιωνία και Θύελλα Αγ. Δημητρίου και σκάουτερ παικτών για τρία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θεωρούμε ότι η επιλογή του κου Τασιόπουλου είναι αυτή την περίοδο η ιδανικότερη για τον σύλλογο, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε πάντα κοντά του στηρίζοντας το έργο του.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου