Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΕΡΗ








Είναι κάποιοι προπονητές που η σιωπή τους είναι εκκωφαντική. Ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους, αξιοποιώντας στο έπακρο το υλικό που έχουν στα χέρια τους. Μυρμήγκια, στηρίζονται στην τεχνογνωσία τους, την αγάπη και το μεράκι για το ποδόσφαιρο. Ένας τέτοιος προπονητής είναι ο Παναγιώτης Σιδέρης κόουτς του Ραμνού Γραμματικού, που φιλοξενούμε σήμερα.



-Καταρχάς Παναγιώτη πως ήταν το πρωτάθλημα;



Φέτος είχαμε καλύτερο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Καλύτερες διαιτησίες και η μάχη για την άνοδο παίχτηκε ως την τελευταία αγωνιστική σε ήπιο κλίμα. 



-Τι προβλήματα είχες φέτος στην ομάδα;



Εμείς προερχόμαστε από μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας καθώς πριν δυο χρόνια δεν δηλώσαμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Επίπονη η προσπάθεια να ξανά σταθείς στα πόδια σου. Παρόλα αυτά, φέτος κυνηγήσαμε την άνοδο, την οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες εννοώ την αποχώρηση δύο βασικών παικτών μας για επαγγελματικούς λόγους.



-Η επόμενη μέρα;



Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση, καθώς η σεζόν δεν έχει τελειώσει, ακούμε για μπαράζ και περιμένουμε τι μέλει γενέσθαι. Οπότε, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση. 



ΣΧΟΛΙΟ



Ο Παναγιώτης είναι ο αρχιτέκτων του Γραμματικού καθώς κλήθηκε να επαναφέρει τη ομάδα στα αθλητικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής. Τι οικοδόμημα είναι δικό του, φέρει την υπογραφή του και η πορεία της ομάδας είναι η διαφήμιση του.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου