Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ







Αυτό ήταν το μήνυμα που ειπώθηκε στο τέλος της εκδήλωσης από όλους. Συγκινητικές στιγμές στα Καλύβια κατά τη διάρκεια του All Star Game.

Τιμήθηκε ο πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας Πέτρος Ζουρούδης.



O Χρήστος Κύρκος ως MVP γκολκίπερ, καθώς κράτησε την εστία του απαραβίαστη για 660΄.




Οι Τ. Βούσουλας, Δ. Παππάς. Β. Μανουσάκης, Θ. Τασσόπουλος η τετράδα που δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πρωτάθλημα, 2.700΄ συνεχούς προσφοράς.
Ο Πέτρος Τσιγκούλης ως πρόεδρος των προπονητών Ανατολικής Αττικής βράβευσε τους MVP προπονητές Γιάννη Μαγγίνα, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, Θανάση Σαβούρδο και Γιώργο Μακρίδη και τέλος τον πρωταθλητή προπονητή Βαγγέλη Χαντέ.







Ο Χαντές ως πρώτος προπονητής για το 2018 βράβευσε τους υπόλοιπους προπονητές που είχε αντιπάλους στην πορεία για πρωτιά, Θαλή Τσιριμώκο, Τάκη Μακροδημήτρη, Γιώργο Παπαϊωάννου, Αλέκο Σιδηρά, Σπύρο Κερκύρα, Κυριάκο Δαγγούλη, Γιώργο Δημητρόπουλο, Νίκο Κόκκινο, Γιάννη Μαγγίνα, Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Απουσίασαν δικαιολογημένα Γιώργος Τσούνης, Αλμπέρτο Παπαδάκης, Μιχάλης Κάτσικας, Βλάσης Χατζηαναστασίου και Γιάννης Παπασταματίου.





ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ



Τιμήθηκε ο Κοσμάς Λεπανταζής ως ο αρχαιότερος παράγοντας της Ένωσης και αγαπητός σε όλη την Ανατολική Αττική.




Ο Κώστας Μαλάι ως καλύτερος μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής για την Α΄ κατηγορία.




Ο Γιώργος Χελιώτης ως  καλύτερος φίλαθλος της σεζόν 2017-18.




Ο Γιώργος Φλαμπούρης ως ο συνδετικός κρίκος με τους αείμνηστους ιδρυτές της Ένωσης.




Και οι διαιτητές που σφύριξαν το All Star Game αφιλοκερδώς.





Σκορ του αγώνα 3-2 υπέρ των MVP.





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας-Σαβούρδος) Ευδαίμων, Πατσαούρας, Αποστόλου, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντούνης, Χαρίσης, Λιούμης, Οικονομίδης, Σερμπενιάδης, Αναστόπουλος, Καραγιάννης, Ροκανάς, Καρελιώτης, Γιαννούλας, Ντίνος


MVP (Μαγγίνας-Μακρίδης) Κύρκος, Παππάς, Μανουσάκης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Βελετάκος, Χίσο, Παπιδάκης, Παπασωτηρίου, Παπαντζίμας, Ζουρούδης, Τασσόπουλος, Κάιδος, Βούσουλας, Μίχας, Δρακόπουλος, Κοντογιάννης, Κακαράς, Αρουέλ, Καλιαμπάκας, Μαλάι



Η μπάλα του αγώνα με τις υπογραφές των MVP και των προπονητών δόθηκε στον MVP φίλαθλο Γιώργο Χελιώτη. Στο τέλος του αγώνα βγήκε αναμνηστική φωτογραφία και δόθηκα ραντεβού για του χρόνου.





 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή τη εκδήλωση και ήταν: "Γεύσεις Κρεάτων" Γιώργος Πολύζος Κερατέα, το καφέ στέκι Elite στην πλατεία της Κερατέας, τη RAM sports Άκης Θηβαίος, το Γενικός Ιατρείο Νίκος Πουλόπουλος Καλύβια και τον προπονητή Σπύρο Κοντό.

 Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπούτση, τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάββα Κεσίδη, τον πρόεδρο του Αριστοδικείου του Δήμου Σαρωνικού κ. Λιοδιακάκης, τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Αντωνίου και τον κόσμο που με την παρουσία του ανέβασε την εκδήλωση και συνέδραμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.


dimitriparisis@hotmail.com
photos SPORTCITY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου