Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ






Ο τερματοφύλακας της Μαρκο Χρήστος Κύρκος, αναδεικνύεται ως MVP τερματοφύλακας της σεζόν 2017-18 διότι κατέχει ένα ρεκόρ 660' απαραβίαστης εστίας. Αναλυτικά παραθέτουμε τα παιχνίδια που κράτησε την εστία του, υπολογίζουμε τον χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΡΚΟ VS ΒΑΡΗ 0-0                                                      ΜΑΧΗ VS ΜΑΡΚΟ 0-2


ΜΑΡΚΟ VS ΚΑΥΒΙΑ 3-0                                                   ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΜΑΡΚΟ 0-1


ΜΑΡΚΟ VS ΑΝΟΙΞΗ 2-0                                                   ΒΟΥΛΑ VS ΜΑΡΚΟ 0-1


ΚΟΡΩΠΙ VS ΜΑΡΚΟ 0-4                                                   ΜΑΡΚΟ VS ΚΕΡΑΤΕΑ 1-1 (30')


Επτά αγώνες x ενενήντα λεπτά ίσον εξακόσια τριάντα λεπτά συν τριάντα λεπτά από το παιχνίδι με την Κερατέα που δέχτηκε το γκολ (7x90=630+30=660)


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ "ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ"




"Αισθάνομαι ευτυχής και ικανοποιημένος όταν κάνω στο ακέραιο τη δουλεία μου. Ένας τερματοφύλακας όταν δεν δέχεται γκολ χαρίζει βαθμούς στην ομάδα του. Μην ξεχνάμε ότι ο τερματοφύλακας είναι ενεργός παίκτης στο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος που επιτίθεται και ο τελευταίος που αμύνεται. Το βασικότερο όμως είναι ότι ο καλός γκολκίπερ δημιουργεί κλίμα ασφάλειας στους συμπαίκτες του και ψυχολογία, που είναι το βασικό όπλο σε μια ομάδα.

 Σας ευχαριστώ πολύ που μπαίνετε στον κόπο και κρατάτε αρχείο, παρακολουθώντας την πορεία των παικτών. Αυτό για μας δείχνει ότι δεν πάνε οι κόποι μας χαμένοι, μας ανεβάζει και μας πιστοποιεί ότι κάποιος ενδιαφέρεται για μας. Όμως όλα όσα προείπα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο το οποίο είναι ομαδικό άθλημα. Ο καλός γκολκίπερ πρέπει να έχει και καλή άμυνα. Ευχαριστώ συμπαίκτες και προπονητή που με βοήθησαν να αναδειχτώ ως MVP τερματοφύλακας".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com







1 σχόλιο:

  1. Και ο Φυλακτός του Παλληνιακού που είχε 685 απαραβίαστη εστία τί είναι...SUPER MVP;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή