Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΣΙΔΗΡΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ







Η διοίκηση της Μάχης Μαραθώνα παρέτεινε τη συμφωνία της με τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή Αλέκο Σιδηρά, του οποίου η περσινή θητεία κρίθηκε επιτυχημένη. Ο Αλέκος Σιδηράς βρέθηκε στον σύλλογο σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές του. Δούλεψε στον ψυχολογικό τομέα και κατάφερε να σωθεί η χρονιά.


"Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί πετύχαμε τη σωτηρία του συλλόγου και καταφέραμε να μην χαθούν οι κόποι των παιδιών, γιατί ο σύλλογος δεν είναι για να παίζει την σωτηρία του αλλά είναι για πολύ ψηλότερα. Φέτος ξεκινάμε μαζί από την αρχή και θα φτιάξουμε έναν σύλλογο ανάξιο της ιστορίας και της φανέλας του. Το κλίμα είναι άριστο, οικογενειακό, οι παίκτες είναι ποιοτικοί. Πλέον γνωριζόμαστε και όλοι μαζί μια γροθιά στο επερχόμενο πρωτάθλημα για τη  αίγλη της Μάχης. Είναι σωματείο που του αξίζουν τα καλύτερα".




Ο Αλέκος Σιδηράς θα έχει στο πλάι του τη σημαία του συλλόγου και παλιό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μίχα, ο οποίος φέτος ξεκινά την προπονητική του καριέρα και θα είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ομάδας. Η Μάχη ξέρει να επιβραβεύει δείχνοντας επίπεδο και ποδοσφαιρική παιδεία.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου