Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ






Να φανεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός και να παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα θέλει ο Θησέας την επόμενη χρονιά. Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου πιστεύουν πως η σεζόν που έφυγε ήταν ιδιαίτερη, κλήθηκαν να πάρουν μέρος σε μια κατηγορία χωρίς να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι. Ο Βλάσης Χατζηαναστασίου παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης κι όπως όλα δείχνουν κρατάει τα κλειδιά του Θησέα, για να φτιάξει ένα σύνολο ανταγωνιστικό το οποίο θα κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Στόχος αποτελεί η σταθερή απόδοση που μέσα στην περίοδο θα δώσει βαθμούς.

 Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει όπως μας δήλωσε ο Παναγιώτης Μαντόπουλος εκπρόσωπος τύπου στο νεοσύστατο γραφείο του συλλόγου, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα οι εξής δέκα ποδοσφαιριστές, Κατσιούλας Φάνης, Μουλάκης Χρήστος, Τασσόπουλος Θέμης, Ευαγγελίου Μιχάλης, Οικονόμου Λευτέρης, Μιναδάκης Παναγιώτης, Ευαγγελίου Αχιλλέας, Κατσούλας Σπύρος, Κατσούγκρης Ορέστης και Παππάς Νίκος. Επίσης ανέβηκαν από το εφηβικό οι: Πράπας Κώστας, Τσέλιος Κώστας, Παππάς Ανδρέας, Ριγανάς Γιώργος, Νάκο Άρης, Ανδριάς Κώστας, Χαλκιάς Γιώργος, Σπηλιοτόπουλος Χρήστος και Νικηφοράκης Γιώργος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι βοηθός του Βλάση είναι ο Γιάννης Τσέλιος, γυμναστής θα είναι ο Μιχάλης Λελεκίδης και προπονητής τερματοφυλάκων για πρώτη φορά ο Νίκος Αμαρτζίδης. Ο Θησέας σαφώς πιο οργανωμένος από πέρσι δεν θα είναι κομπάρσος της κατηγορίας, αλλά θα αποτελέσει σκληρό καρύδι και σίγουρα θα είναι δυνατότερο σύνολο και πιο ανταγωνιστικό από πέρσι.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου