Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟ







Ο Γενικός Αρχηγός του Παμπαιανικού Άγγελος Πολύδωρος, έκανε γνωστή την παραίτηση σου από τον σύλλογο της Παιανίας. Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή του,

"Τέλος από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας της καρδιάς μου (κρεμάω τα παπούτσια) τόπο στα νιάτα. Η ομάδα μας χρειάζεται νέο αίμα και νέους ανθρώπους.

Σαν απλός φίλαθλος όμως θα είμαι κοντά στο όποιο πόστο και να χρειαστεί. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην καινούρια διοίκηση ότι καλύτερο για την πρόοδο του συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν κατά τα χρόνια της θητείας μου αυτόν το ιστορικό σύλλογο, ο οποίος ανήκει στο λαογραφικό κομμάτι της πόλης μας.

Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο μας κ. Στάμου Σπύρο καθώς και του; πρώην δημάρχους Δάβαρη Δημήτρη, Παπακωστόπουλο Παρασκευά και τους αείμνηστους Ίωνα Βορρέ, Τσουκαλά Παναγιώτη.

Επίσης όλους τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης Μάδη Ισίδωρο, τους προέδρους του αθλητικού οργανισμού Σιδέρη Παναγιώτη, Ζήκο Ηλία και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου μας.

Ευχαριστώ όλους του προέδρους και συνεργάτες σε όλα τα διοικητικά συμβούλια που συνεργάστηκα για τον σύλλογο Από καρδιάς ευχαριστώ προπονητές, φροντιστές, γραμματείς και όλους τους αθλητές παλιούς, νέους, μικρούς και μεγάλους. Τους γονείς καθώς και τους υπέροχους φιλάθλους μας για τις ατελείωτες συγκινήσεις που χαρήκαμε.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους γιατρούς μας κ. Αντώνη Λεμονή, κ. Αλέξανδρο Κατσιμίχα όπως και τα φυσιοθεραπευτήρια Χαραλάμπου Ξαγοράρη.

Επίσης ευχαριστώ όλους όσους ασχολούνται με την ένωση (ΕΠΣΑΝΑ) και τη γραμματεία αυτής.

Ευχαριστώ τους παράγοντες όλων των ομάδων για τη φιλοξενία τους στο πρόσωπο μου και λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τέλος θέλω να σταθώ στο πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου που προσφέρει κοινωνικό έργο, τη ΔΙΑΙΤΗΤΣΙΑ έχουμε αξιόλογους διαιτητές οι οποίοι είναι αξιόλογοι και σαν άνθρωποι και τους οποίους αν τους σεβαστείς όπως τους αρμόζει, σέβονται και ανταποδίδουν το σεβασμό τους".


Σας χαιρετώ & σας ευχαριστώ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

Παιανία 11/6/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου